BEAUTYH Hailey Bieber ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς

H Hailey Bieber ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς

Ήδη από πέρσι κυκλοφορεί η φήμη ότι η Hailey Bieber ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της skincare brand και όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Δεν πρόκειται να δούμε ωστόσο στα counters προϊόντα Bieber Beauty, όπως φημολογείτο, αλλά προϊόντα Rhodes -το μεσαίο όνομα της Bieber-αφού σύμφωνα με το TMZ, αυτό το εμπορικό σήμα καταχώρισε το μοντέλο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bieber είχε προσπαθήσει να καταχωρίσει το όνομα Bieber Beauty στο παρελθόν, ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε το 2019 από το U.S. Patent & Trademark Office διότι ο σύζυγός της, Justin, είχε λανσάρει αντίστοιχα προϊόντα το 2010. Δοκίμασε επίσης τα ονόματα Dew Beauty και Dewy Beauty, τα οποία επίσης απορρίφθηκαν, καθώς ο Justin είναι ιδρυτής του fashion label Drew House, το οποίο πήρε το όνομά του από το μεσαίο του όνομα. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο, ασχολείται με το χώρο της ομορφιάς. Αυτήν την στιγμή συνεργάζεται με το brand Bareminerals, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει με την L’Oréal Paris και την Modelco.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS