ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

BEAUTYHAIR & NAILS5 beauty tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

5 beauty tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Aν εδώ και αρκετό καιρό σας έχει πιάσει νοσταλγία για τα μακριά μαλλιά που είχατε πριν να κόψετε εκείνο το chic μακρύ καρέ. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τα hair trends και να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα πιο ιδιαίτερα και κομψά χτενίσματα για μακριά μαλλιά, σας έχουμε τη λύση.

Συγκεντρώσαμε πέντε πολύ εύκολα και χρήσιμα tips, τα οποία έχουμε δοκιμάσει και εμείς, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας χαρίσουν τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεστε.

Τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο

Καλό είναι να επισκέπτεστε τακτικά τον κομμωτή σας , για να “καθαρίζετε” τις άκρες. Το μυστικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα, είναι να τους προσφέρετε συνεχή περιποίηση και φροντίδα.

Επενδύστε σε ένα καλό σαμπουάν και conditioner

Φυσικά, και παίζουν σημαντικό ρόλο τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό και θα πρέπει να επιλέγετε σαμπουάν και conditioner ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Χρησιμοποιήστε έλαιο καρύδας

Θα ενισχύσει τα μαλλιά σας, θα τους χαρίσει λάμψη και σταδιακά θα παρατηρήσετε διαφορά στο μήκος τους.

Ενισχύστε τα μαλλιά σας με τις σωστές βιταμίνες

Αν δεν παίρνετε απόφαση να αλλάξετε τη διατροφή σας, για να ενισχύσετε τα μαλλιά σας, ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα, μπορείτε να δοκιμάσετε φυτικές βιταμίνες, αφού πρώτα συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Δοκιμάστε ένα προϊόν ενυδάτωσης για τις άκρες

Όταν τα μαλλιά σου φριζάρουν και δείχνουν ξηρά, μοιάζουν και πιο κοντά. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να αρχίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα spray ή έλαιο ενυδάτωσης για τις άκρες, που σταδιακά θα τα ενισχύσει και στη συνέχεια, θα δείχνουν λαμπερά και μακριά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мари (@_supermasik_)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS