ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILSΑυτή η απόχρωση στο ξανθό είναι το hair trend για το 2022!

Αυτή η απόχρωση στο ξανθό είναι το hair trend για το 2022!

Το nectar blonde έρχεται από τα 90’s και ετοιμάσου… να το αγαπήσεις!

Τον φετινό χειμώνα πρωταγωνίστησαν ξεκάθαρα οι καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι παράλογο αυτό. Πάντα όταν ο καιρός κρυώνει και γίνεται πιο μουντός εμείς οι γυναίκες αναζητάμε πιο σκούρες αποχρώσεις για τα μαλλιά μας. Ε, λοιπόν, αυτό έγινε… και με το παραπάνω τους τελευταίους μήνες.

Καθώς οδεύουμε προς την άνοιξη βέβαια – μην ξεχνάς πως σε 15 μέρες σχεδόν μπαίνει ο Μάρτιος- θα αναζητάμε ολοένα και περισσότερo ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά μας. Ευτυχώς, οι τάσεις είναι με το μέρος μας και έτσι την άνοιξη του 2022 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το nectar blonde!

Matildadjerf 242831700 895101598091304 1818983011687154071 N

Τι ακριβώς είναι το nectar blonde
Αν είσαι καστανόξανθο ή ξανθό κορίτσι, go for nectar blonde τη φετινή άνοιξη. Είναι ένα από τα πιο ωραία hair color trends που έχεις δει τελευταία και βάζω στοίχημα πως θα το αγαπήσεις. Στην ουσία, το nectar blonde είναι μια ονειρεμένη, κρεμώδης και λαμπερή ξανθή απόχρωση που «παίζει» ανάμεσα στο πλατινέ, χρυσό και ζεστό ξανθό.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου, ζήτησε από τον hair colorist σου να σου κάνει μια μπεζ-χρυσή βάση με θερμές ανταύγειες στην απόχρωση της βανίλιας γύρω από το πρόσωπο. Αυτό το τρικ θα αναδείξει ακόμα καλύτερα το nectar blonde σε εσένα που είσαι κορίτσι με ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά ή σκούρα ξανθά.

Πηγή: queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS