BEAUTYHAIR & NAILSΑυτό το hair cut επέστρεψε από τα παλιά και σαρώνει στο Tik...

Αυτό το hair cut επέστρεψε από τα παλιά και σαρώνει στο Tik Tok

Το μακρύ καρέ με τις χτενισμένες στο πλάι αφέλειες είναι μια τάση που έρχεται από τα παλιά και από ό,τι φαίνεται, είναι εδώ για να μείνει για πολύ καιρό ακόμη. 

Πρόκειται για μία hot τάση που “παίζει” πολύ φέτος και όπως άλλες τόσες, σαρώνει στο Tik Tok. Αν και έκανε την εμφάνισή της από τον χειμώναυνεχίζει να αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες.

mob-bob-haircut-trend-311870-1706268855417-image

Σήμερα το βλέπουμε το συγκεκριμένο κούρεμα σε διάφορες εκδοχές του. Ακόμα κι αν κάποια δεν θέλει να κόψει τα μακριά μαλλιά της, τα χτενίζει δίνοντας όγκο στη ρίζα, αφήνοντάς τα να πέσουν χαλαρά και επιλέγει να αποκτήσει αφέλειες, που χωρίζονται στη μέση και πλασιώνουν το πρόσωπο.

Όπως βλέπετε είναι ένα που κούρεμα δίνει στα μαλλιά ιδιαίτερο όγκο και κίνηση και δεν είναι τυχαίο που του έχουν λατρέψει αμέτρητες γυναίκες που αγαπούν την μόδα.

Αν πάτε λοιπόν στον κομμωτή σας απλα να του ζητήσετε να κόψει τα μαλλιά μας ένα εκατοστό πάνω από το πιγούνι και να τους κάνει ένα ελαφρύ φιλάρισμα. 

Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε αφρό για να δώσουμε όγκο στις ρίζες και με μία μεγάλη στρογγγυλή βούρτσα στεγνώνουμε τα μαλλιά, με φορά προς τα μέσα.Στο τέλος, ρίχνουμε σπρέι για ελαφρύ κράτημα και κίνηση.

Φυσικά, αν έχουμε χρόνο μπορούμε να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας βάζοντας μεγάλα ρόλεϊ, ώστε να ζήσουμε στο φουλ την original κινηματογραφική εποχή της Mob Wife.

@rainbowroomgsq

Mob Wife Aesthetic is here and we love it 🖤

♬ Murda on the dancefloor sped up – Stan 🙂

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS