BEAUTYHAIR & NAILSΦτιάξε τις υπέροχες κυματιστές μπούκλες της Gigi Hadid

Φτιάξε τις υπέροχες κυματιστές μπούκλες της Gigi Hadid

Η hairstylist της Gigi Hadid αποκαλύπτει τα μυστικά

Αυτή την περίοδο το μαλλί μας προτιμάμε να το αφήνουμε χωρίς πολλά πολλά ώστε να μην το ταλαιπωρούμε, μιας και αυτό γίνεται αρκετά με τη θάλασσα, τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Το ιδανικό χτένισμα είναι είτε να αφήνουμε το φυστικό τους σχήμα, είτε οι κυματιστές μπούκλες που τόσο αγαπάμε.

Η Laura Polko, είναι η hairstylist της Gigi Hadid, της Kate Bosworth, της Lea Michele και άλλων επώνυμων γυναικών και αποκάλυψε τα μυστικά της για τις τέλειες κυματιστές μπούκλες.

Η Polko προτείνει αντί για σπρέι styling, να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή ποσότητα ξηρού σαμπουάν στην κορυφή του κεφαλιού. «Ψεκάστε και μετά απλώστε το. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε αυτό το ατημέλητο look».

gigihadid

Κατόπιν μας συμβουλεύει να επενδύσουμε σε ένα ισιωτικό μαλλιών με μεγάλες πλάκες (και σε μήκος και σε πλάτος), που αναθερμαίνεται συχνά. «Αυτό θα κάνει πολύ ευκολότερα τα πράγματα και δεν θα έχει ως αποτέλεσμα η μια πλευρά να φαίνεται πολύ διαφορετική από την άλλη».

Ας προσπαθήσουμε επίσης να πλαισιώσουμε το πρόσωπο με μπούκλες στο σωστό σημείο, στο ύψος των ματιών, εκεί όπου συνήθως στερεώνουμε τις τούφες των μαλλιών μας πίσω από τα αυτιά. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα δείχνει αληθινά φυσικό, όπως μας διαβεβαιώνει η Polko.

Δεν πρέπει, ωστόσο, να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας μόνο εκεί, αλλά να δώσουμε προσοχή και στις άκρες. Παραμελώντας τις άκρες της τρίχας, μπορεί να χαλάσουμε ολόκληρο το αποτέλεσμα. «Είναι κλειδί της επιτυχίας για μαλλιά φυσικά κυματιστά».

Τέλος η Polko μας υπενθυμίζει να χρησιμοποιήσουμε ένα καλό θερμοπροστατευτικό προϊόν και στη συνέχεια να δώσουμε διαφορετική κατεύθυνση σε κάθε τούφα, για το εφέ του ρεαλισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS