BEAUTYHAIR & NAILSΗ Jennifer Lopez μας δείχνει το πιο κομψό και εύκολο hair look...

Η Jennifer Lopez μας δείχνει το πιο κομψό και εύκολο hair look για το καλοκαίρι

Η Λατίνα star εντυπωσιάζει με το hair look της για πολλοστή φορά!

Καστανή, ξανθιά, καστανόξανθη, με ίσια μαλλιά, με σγουρά μαλλιά, με αφέλειες και curtain bangs, με καρέ κούρεμα! Με όλα αυτά τα hair looks έχουμε δει και έχουμε θαυμάσει την Jennifer Lopez μέσα στα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Πραγματικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως η star είναι ένας χαμαιλέοντας της ομορφιάς μιας και πειραματίζεται συχνά με την εμφάνισή της και πάντα η κάθε αλλαγή της στέφεται με απόλυτη επιτυχία.
Θα μας πεις… Γιατί τόσος πρόλογος; Γιατί η λατρεμένη JLo (ναι, την αγαπάμε τρελά εδώ στο Queen.gr) έκανε το απόλυτο χτένισμα για τα ανέμελα βράδια του καλοκαιριού. Η superstar πόζαρε με τον κότσο που όλες πρέπει να κάνουμε έστω και μία φορά στην εξόρμησή μας σε κάποιο bar της πόλης ή του νησιού.
Για να μη μακρηγορούμε, η Jennifer Lopez έκανε wet look πιάνοντας τα μαλλιά της σε κότσο και ήταν so… sexy. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για επαγγελματικό σκοπό και ήταν πιο hot από ποτέ με ένα πραγματικά τόσο απλό και εύκολο χτένισμα.

Είδες; Της ταιριάζει μοναδικά το wet look συνδυαστικά με αυτό το topknot! Κι αν νομίζεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να το φτιάξεις μόνη σου, κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι ένα ultra chic χτένισμα, που γίνεται πανεύκολα. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς μπορείς να κάνεις wet topknot σαν της JLo με… μικρές παραλλαγές.

Πάτα το play, βάλε cc για υπότιτλους και κάνε τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι. Λίγο sexiness μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού όλες το έχουμε ανάγκη. Και η JLo μάς διδάσκει πώς να το κάνουμε πράξη με αυτό το χτένισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS