BEAUTYHAIR & NAILSΜε αυτά τα tips δεν θα μυρίζουν «τσίκνα» τα μαλλιά σου μετά...

Με αυτά τα tips δεν θα μυρίζουν «τσίκνα» τα μαλλιά σου μετά την Τσικνοπέμπτη

Καλά και όμορφα περάσαμε χθες Τσικνοπέμπτη που η μέρα απαιτούσε… τσίκνισμα. Κάτι που μας απασχολεί αρκετά όμως, είναι πώς θα απαλλαγούμε από αυτή την μυρωδιά στα μαλλιά μας την επόμενη μέρα. Γιατί σίγουρα δεν θέλουμε να πάμε δουλειά και να έχουν τα μαλλιά μας αυτή την μυρωδιά της «τσίκνας».

Μερικά tips που θα σου φανούν χρήσιμα: 

Love your bun: Πιάνοντας σφιχτά και ψηλά τα μαλλιά σου (σε κότσο ή κοτσίδα) αυτά απορροφούν σε μικρότερο βαθμό τις μυρωδιές σε σχέση με το να τα αφήσεις λυτά στους ώμους!

Dry shampoo: Ψέκασε σε στεγνά μαλλιά και στη συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σου όπως θέλεις! Το ξηρό σαμπουάν δρα ως «αποσμητικό» για τα μαλλιά, «εξαλείφοντας» οποιαδήποτε μυρωδιά (καπνού ή τσίκνας) άμεσα και αποτελεσματικά. 

Μυστικό της φύσης: Εάν έχεις ένα πορτοκάλι, λεμόνι ή lime τότε χρησιμοποίησέ το ξύσμα τους και πρόσθεσέ το σε ένα μπουκαλάκι βαποριζατέρ γεμάτο με νερό. Ανακίνησε καλά και μετά από περίπου 15-20 λεπτά (ώστε το νερό να απορροφήσει το άρωμα του φλοιού) χρησιμοποίησέ το ψεκάζοντας πάνω στα μαλλιά σου ανά τούφες. Τα εσπεριδοειδή έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις μυρωδιές, αφήνοντας στα μαλλιά σου ένα άρωμα φρεσκάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS