ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILSTo hair item που είδαμε στην Dua Lipa μας θύμισε κάτι από...

To hair item που είδαμε στην Dua Lipa μας θύμισε κάτι από από τα 90s

Aν είσαι παιδί των 90s ή των early 00s τότε σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις τα συρτάρια σου και να μην έχεις μέσα ένα butterfly clip. Τα κοκαλάκια με τις χρωματιστές πεταλούδες υπήρξαν ένα από τα δημοφιλέστερα των 90s και τώρα κάνουν δυναμικό comeback, με την υπόσχεση να αναβαθμίσουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο κάθε look.

Από την Britney Spears, τις Mary Kate & Ashley Olsen μέχρι τις Kirsten Dunst, Jennifer Aniston και Sarah Michelle Gellar. Δεν υπάρχει καμία celebrity που να μην είχε φορέσει στα μαλλιά της τα butterfly clips.

Η Dua Lipa, η οποία μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στον καλλιτεχνικό χώρο και προκαλεί πανικό σε κάθε της εμφάνιση, είναι από τις πρώτες celebrities που κατάφεραν να το επαναφέρουν στο σήμερα με τον πιο cool τρόπο.

Πώς; Πιάνοντας τα μαλλιά της σε δύο κοτσιδάκια δεξιά κι αριστερά, και στερεώνοντάς τα με τα clips. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι δύο wavy τούφες που άφησε να πλαισιώσουν το πρόσωπό της χαλαρά, αλλά και το sleek look των μαλλιών της.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

πηγή: govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS