BEAUTYHAIR & NAILSΤο μυστικό για να μυρίζουν πάντα υπέροχα τα μαλλιά σου

Το μυστικό για να μυρίζουν πάντα υπέροχα τα μαλλιά σου

Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από αυτή των φρεσκολουσμένων και περιποιημένων μαλλιών. Άλλωστε, όταν τα μαλλιά μας δείχνουν υπέροχα, νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα, τα μαλλιά τείνουν να απορροφούν μυρωδιές, γι’ αυτό οι beauty experts προτείνουν να τα ψεκάζουμε με το άρωμά μας, ώστε να μυρίζουμε όμορφα όλη την ημέρα.

Ωστόσο, αντί να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με το άρωμά σας, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας άρωμα μαλλιών. Έτσι, θα περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας (τι καλύτερο έχετε να κάνετε δηλαδή στην καραντίνα; ) και σίγουρα θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα φτιάξετε το δικό σας hair mist εύκολα και γρήγορα.

Θα χρειαστείτε:

60 γρ. αποσταγμένο νερό ή ροδόνερο

1 κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόη βέρα

20-30 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας

1 μπουκαλάκι με ψεκαστήρα

Πώς θα το φτιάξετε

Θα σας πρότεινα να αναμείξετε τα συστατικά σε ένα ξεχωριστό μπολ, για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα ταιριάξουν σωστά. Για να ξεκινήσετε, αναμείξτε το τζελ αλόης με τις σταγόνες αιθέριου ελαίου, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη μυρωδιά του προϊόντος και να σταματήσετε (ή να συνεχίσετε) να προσθέτετε τις σταγόνες του ελαίου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, δε χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα λάδι: κάντε τα πειράματά σας!

Τώρα που έχετε τη βάση του μείγματός σας, ήρθε η ώρα να ρίξετε το νερό και να συνδυάσετε όλα τα συστατικά όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης, αν θεωρείτε ότι η μυρωδιά είναι πολύ διακριτική, μπορείτε πάντα να προσθέσετε μερικές ακόμη σταγόνες αιθέριου ελαίου.

Τέλος, ρίξτε το υγρό στο μπουκαλάκι και το άρωμά σας είναι έτοιμο!

Πηγή: vita.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS