BEAUTYHAIR & NAILSΒad hair days: Με αυτό τον τρόπο θα φρεσκάρεις τα μαλλιά σου...

Βad hair days: Με αυτό τον τρόπο θα φρεσκάρεις τα μαλλιά σου στο λεπτό

Κατά καιρούς ερχόμαστε αντιμέτωπες με αυτές τις μέρες που τα μαλλιά μας δεν είναι και στα… καλύτερά τους αφού δεν δείχνουν ή δεν νιώθουμε τόσο όμορφα όσο θα θέλαμε.

Μπορεί για παράδειγμα να μην πρόλαβες να λουστείς μια μέρα, μπορεί να έχεις ξυπνήσει και απλά τα μαλλιά σου να μην θέλουν να συνεργαστούν, είτε γενικότερα το χτένισμα δεν σου βγαίνει όπως το θες.

Ο κανόνας των κομμωτών που μας συμβουλεύουν να αποφεύγουμε το καθημερινό λούσιμο, για αρκετές δεν μπορεί να λειτουργήσει αφού υπάρχει αυτή η επίμονη λιπαρότητα που σήμερα τα λούζεις, αύριο θέλουν ξανά.

Εδώ λοιπόν θα σου πούμε σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει ξανά ή έτυχε να το ακούσεις αλλά δεν έδωσες ιδιαίτερη σημασία, ότι ένα καλό dry shampoo θα σε βγάλει από το πρόβλημα που έχεις.

Τα ξηρά σαμπουάν είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικείο νεσέρ αφού με αυτό φρεσκάρουμε την ρίζα των μαλλιών με αποτέλεσμα να μην φαίνονται καθόλου λιπαρά, ενώ την ίδια ώρα έτσι αυτό δίνει και όγκος. Συνήθως έχουν και υπέροχη μυρωδιά!

1.Ψεκάστε τις ρίζες και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ελαφρώς και δείτε αμέσως τα μαλλιά σας πιο πλούσια.

2. Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.

3. Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

Τέλος, καλό είναι να αποφύγετε να ψεκάσετε προϊόν στις άκρες των μαλλιών καθώς γίνονται πιο εύθραυστες και ξηρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS