ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHappy Rouge Dior Day: Σήμερα γιορτάζει η εμβληματική 999 απόχρωση του πιο...

Happy Rouge Dior Day: Σήμερα γιορτάζει η εμβληματική 999 απόχρωση του πιο iconic κραγιόν

Σήμερα γιορτάζει η εμβληματική κόκκινη απόχρωση του οίκου Dior, 999.

Η 999 είναι ένα φλογερό και εμβληματικό κόκκινο χρώμα, που ο Christian Dior σίγουρα θα συμβούλευε όλες τις γυναίκες να εφαρμόζουν, για να φωτίζεται η επιδερμίδα και το στιλ τους. «Λατρεύω το κόκκινο. Είναι το χρώμα της ζωής», θα έλεγε ο Christian Dior, και εμείς θα συμφωνούσαμε απολύτως!

 

Ο γαλλικός οίκος έχει αφιερώσει τη σημερινή μέρα (9/9) σε ένα εμβληματικό κόκκινο κραγιόν, το πρώτο που δημιούργησε ο Christian Dior πριν από 67 χρόνια.

Αν ανήκεις και εσύ ανάμεσα στις γυναίκες που φοβούνται την κόκκινη απόχρωση για τα χείλη τους, σήμερα είναι η μέρα για να γίνει η καλύτερη αφορμή για να αλλάξεις για πάντα γνώμη, αφού θα παραδοθείς και εσύ στην ασυναγώνιστη γοητεία που μόνο ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να χαρίσει!

Φέτος λοιπόν ο οίκος Dior γιορτάζει την πιο εμβληματική του απόχρωση στο κραγιόν Rouge Dior, που στις μέρες μας έχει το νούμερο 999. Το διαχρονικό, θρυλικό βαθύ κόκκινο χρώμα ανανεώνεται σήμερα και πηγή έμπνευσής του δεν είναι άλλη από τα υφάσματα. Θα το βρεις σε 3 διαφορετικές υφές: το 999 ματ, το 999 σατινέ και το 999 μεταλλικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να επιλέξεις ποιο από τα τρία θα κάνεις δικό σου!

Όσον αφορά το Rouge Dior, αυτό δεν είναι ένα απλό κραγιόν. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του χαρίζει άνεση που διαρκεί μέχρι και 16 ώρες και βαθύ χρώμα. Η πλούσια χρωματική του παλέτα αποτελείται από iconic κόκκινα, δυνατά πορτοκαλί, γεμάτα ένταση και ρομαντισμό ροζ αλλά και από extreme και εθιστικά nude χρώματα.

Φέτος συμπληρώθηκαν 67 χρόνια από τότε που ο Christian Dior δημιούργησε το πρώτο κόκκινο κραγιόν, η απόχρωση του οποίου ήταν η #9. Η επιλογή του νούμερο διόλου τυχαία δεν ήταν φυσικά, αφού πρόκειται για το τυχερό νούμερο του σχεδιαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS