ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHydration time: Γιατί η αλλαγή εποχής φέρνει αλλαγές στη φροντίδα του προσώπου

Hydration time: Γιατί η αλλαγή εποχής φέρνει αλλαγές στη φροντίδα του προσώπου

Αποχαιρετάμε σιγά σιγά το καλοκαίρι -τουλάχιστον ημερολογιακά- και μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αλλάζοντας τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας και φυσικά τα skincare προϊόντα που προτιμάμε.

 

Πολλοί ακούν με δυσπιστία τη λέξη ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς δεν θέλουν το πρόσωπό τους να το αισθάνονται λιπαρό και υγρό, γι’ αυτό και αποφεύγουν βασικά βήματα της skincare ρουτίνας τους.

 

Το φθινόπωρο -και γενικότερα τους πιο ψυχρούς μήνες- αναζητάμε πιο βαριές φόρμουλες, καθώς είναι απαραίτητο να θωρακίσουμε το δέρμα μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτός είναι ένας κανόνας που ισχύει για όλους: είτε έχετε ξηρό, λιπαρό ή μεικτό δέρμα, η φθινοπωρινή ρουτίνα σας πρέπει να περιλαμβάνει ενισχυμένα προϊόντα περιποίησης.

Οι ενυδατικές κρέμες αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε ρουτίνας φροντίδας του δέρματος. Όπως το σώμα μας απαιτεί να το ενυδατώνουμε με νερό, έτσι και το δέρμα μας έχει ανάγκη από ενυδατικά προϊόντα περιποίησης. Βραχυπρόθεσμα, η ενυδάτωση ενισχύει το δέρμα σας, χαρίζοντάς σας μια υγιή πληρότητα. Μακροπρόθεσμα, η σταθερή ενυδάτωση βοηθά στη μείωση της εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων στο πρόσωπο.

Πιο κάτω θα δεις τις προτάσεις μας για skincare προϊόντα, ιδανικά για να ξεκινήσετε δυναμικά την περιποίησή σας τις επόμενες ημέρες.

Lancaster Total Age Correction Day Cream Spf15

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS