ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ αμβροσία των εσάνς

Η αμβροσία των εσάνς

Το Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum Intense, αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του Gucci Bloom, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Alessandro Michele και δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Alberto Morillas. Επικαλούμενο ένα συμπόσιο ενός αρχαίου κόσμου, την αμβροσία τη διατροφή των Ελλήνων θεών, η οποία φημολογείται ότι πρόσφερε αθανασία σε όσους το έπιναν. Έτσι, το όνομα αυτού του πολύτιμου νέκταρ και η μαγεία που εκπέμπει, υφαίνονται στο ζωντανό μπουκέτο αυτού του αρώματος.

Η ιστορία του αρώματος

Η αμβροσία, μία από τις λέξεις που αναφέρονται στο όνομα του αρώματος, ήταν στην ελληνική μυθολογία το ποτό των θεών, που τους έκανε αθάνατους. Όχι μόνο η ίδια η λέξη, αλλά και η μαγεία που εκπέμπει, εμφανίζεται σε αυτό το κομψό γυναικείο άρωμα. Μπορούμε να περιγράψουμε την ιδέα πίσω από τη συλλογή Gucci Bloom σαν έναν εορτασμό των ποικίλων εκφράσεων της μοντέρνας θηλυκότητας. Με βάση την ιδέα αυτή δημιουργήθηκε και το Gucci Bloom Ambrosia di Fiori και πρόκειται για μια πιο έντονη εκδοχή του εμβληματικού Gucci Bloom. Ο μεγαλύτερος πλούτος της παραλλαγής αυτής αντανακλάται επίσης στη φιάλη με την αισθησιακή πορφυρή απόχρωση.

To Ambrosia di Fiori είναι ένα Ανατολιτικό Λουλουδένιο άρωμα που από την πρώτη κιόλας στιγμή, προσπαθεί εντατικά να υπνωτίσει τις αισθήσεις σας. Πρώτη εμφανίζεται η γλυκιά και μεθυστική τουμπερόζα, την ακολουθεί το σαγηνευτικό γιασεμί και το τριαντάφυλλο Δαμασκού. Οι νότες βάσης του αρώματος είναι χτισμένες πάνω σε συγχορδίες όπου κυριαρχεί το κινέζικο αγιόκλημα και καθιστά το άρωμα απόλυτα ακαταμάχητο.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS