BEAUTYΗ ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ έχει πηγή έμπνευσης την έρημο

Η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ έχει πηγή έμπνευσης την έρημο

Αναζητώντας έμπνευση για τη συλλογή της Spring Summer 2020, η Global Creative Makeup and Color Designer έκανε ένα φωτογραφικό ταξίδι στο κέντρο της αρχαίας ερήμου, ένα ταξίδι που αποκάλυψε μια εντελώς νέα προοπτική στο χρώμα.

Πρώτα οι περίφημοι πορτοκαλί αμμόλοφοι, οι ιερές ζωγραφιές αποτυπωμένες σε σπήλαια. Η Lucia Pica κατάφερε να αιχμαλωτίσει και να απομονώσει μοναδικές εικόνες που την οδήγησαν να δημιουργήσει μία ακόμη εξαιρετική συλλογή.

Μεταφέροντας το βλέμμα της στις αποχρώσεις του χαλαζία, στα χρώματα της ερήμου, στα δάση που τα έλουζε ο ήλιος, η Lucia Pica δημιούργησε παλέτες που προκαλούν έκρηξη συναισθημάτων, από χρώματα του ταξιδιού.

Η συλλογή DESERT DREAM χαρακτηρίζεται από ροδακινί αποχρώσεις, δροσερά καφέ και ρομαντικά μωβ. Οι υφές ποικίλουν, μερικές φορές λαμπερές. άλλες μεταλλικές, αντηχούν τους κρυμμένους θησαυρούς της ερήμου.

 «Ήταν όμορφη η έρημος, αλλά αρκετά απροσδόκητη», λέει η Lucia Pica. «Στην έρημο, υπάρχει σχεδόν ένα σύμπαν ενός μοναδικού, κυρίαρχου χρώματος -μωβ- το οποίο πραγματικά πήρε ζωή μέσα από τις φωτογραφίες».

Πρόκειται για μια συλλογή μακιγιάζ ποιητική και άκρως θηλυκή.

 «Η ενέργεια στην έρημο ήταν πολύ ήρεμη και ουσιαστικά σιωπηλή -όπως και τα χρώματα. Τα σιωπηρά χρώματα της έρημου και οι σιωπηλοί ήχοι της Polaroid συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν μια παλέτα που αποτελεί παράδειγμα της ηρεμίας. Μερικές φορές οι αναφορές ήταν αρκετά κυριολεκτικές -ο ροζ χαλαζίας που βρίσκεται στο έδαφος, για παράδειγμα, εκπέμποντας ένα λαμπερό ροζ φως στον ήλιο που αμέσως με έκανε να σκεφτώ μια σκιά ματιών. Αυτοί οι συνδυασμοί του ροζ και του μωβ, μέχρι το γκρίζο καφέ και ροδακινί αποτέλεσαν έμπνευση για εντελώς νέα χρώματα» αναφέρει η Lucia Pica.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS