ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ Bronze Goddess της Estee Lauder απλά... σε μεταμορφώνει σε...

Η Bronze Goddess της Estee Lauder απλά… σε μεταμορφώνει σε θεά του καλοκαιριού

Aυτή τη στιγμή του χρόνου, είναι σχεδόν απίθανο να μη συνδέσουμε το καλοκαίρι με τη συλλογή Bronze Goddess της Estee Lauder.  

Η λαχταριστή, διάσημη Bronze Goddess Collection εκπέμπει την αίγλη μιας ατελείωτης καλοκαιρινής απόδρασης, με πολυτελείς συσκευασίες εμπνευσμένες με πηγή έμπνευσης τα καταγάλανα νερά και το χρυσό φως του ήλιου της Ριβιέρας. Αισθησιακά, ηλιόλουστα αρώματα και προϊόντα για το πρόσωπο και σώμα σε μεταφέρουν σε μια καλοκαιρινή ουτοπία προσφέροντας τη λάμψη του ήλιου όλο το χρόνο.

 Το κλασικό, αγαπημένο μας άρωμα, προσδιορίζει τα καλοκαίρια μας κάθε χρόνο και ανυπομονούμε να ερωτευτούμε τις νέες προσθήκες της συλλογής. Το Illuminating Powder Gelée (γνωστό και ως Heat Wave), είναι μόνιμα top στη λίστα των fans, που το λατρεύουν για την απαλή υφή του και τη δυνατότητα που δίνει να δημιουργήσεις από ένα διακριτικό, λαμπερό αποτέλεσμα μέχρι το πιο εντυπωσιακά, αστραφτερό look.

To λατρεμένο Shimmering Oil Spray είναι πάλι εδώ για λαμπερές καλοκαιρινές νότες λάμψης, αλλά δοκίμασε το νέο Cooling Body Spray για να δροσίσεις και να ανανεώσεις στη στιγμή το σώμα σου κατά τη διάρκεια της ζέστης του καλοκαιριού. Διαθέτει το άρωμα αποπλάνησης του Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, αναδύοντας νότες από περγαμόντο, ζεστό κεχριμπάρι και κρεμώδη καρύδα, είτε βρίσκεσαι στο νησί, είτε απλά προσπαθείς να επιβιώσεις στα ζεστά στενά της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS