BEAUTYΗ Χριστίνα Μπόμπα χωρίς μακιγιάζ μας δίνει ένα σημαντικό μήνυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα χωρίς μακιγιάζ μας δίνει ένα σημαντικό μήνυμα

Η φωτογραφία της Χριστίνας χωρίς φίλτρα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες influencers, η οποία καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, λαμβάνοντας πολλά χιλιάδες likes. Η Χριστίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, είναι γονείς των δύο υπέροχων διδύμων κοριτσιών, της Αριάνας και της Φιλίππας. Οι δυο γονείς μοιράζονται με τους folllowers τους, τις πιο τρυφερές στιγμές μαζί με τις δίδυμες και ξετρελαίνουν το κοινό τους.

Η Χριστίνα, είναι μαμά, infuencer και επιχειρηματίας. Είναι μία γυναίκα που καταφέρνει τα πάντα. Ξέρει να φέρνει την τέλεια ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή της όσο και στην επαγγελματική της. Επιπλέον, είναι ένα φρέσκο κορίτσι που αγαπάει να περιποιείται τον εαυτό της και είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Σπάνια θα δεις την Χριστίνα με έντονο μακιγιάζ. Της αρέσουν οι γήινες απαλές υφές οι οποίες αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Pompa 3

Οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι σχεδόν άβαφη. Η Χριστίνα, είναι λάτρης του no-makeup look, γιατί χαρίζει μία healthy πινελιά και κάνει το δέρμα να φαίνεται φωτεινό και λαμπερό. Αυτή τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία σε στόρι στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Το σημαντικό μήνυμα της φωτογραφίας

Pompa 2

Συγκεκριμένα, είναι μία φωτογραφία που μας δείχνει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Η ίδια έγραψε επάνω στο στόρι «My face after a 2h massage». Μετά από δύο ώρες massage, το πρόσωπό της φαίνεται ήρεμο και γαλήνιο. Βέβαια, εκτός από το μασάζ σώματος φαίνεται πως έκανε και μασάζ προσώπου, -γι’ αυτό δείχνει η επιδερμίδα της ακόμα πιο fresh- που έχει γίνει απίστευτα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια από της Κορεάτισσες. Το facial massage, είναι μία τεχνική που βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας την όψη και δημιουργώντας μία σφριγηλή επιδερμίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ακομπλεξάριστη Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα. Μέσα από τη φωτογραφία της Χριστίνας παίρνουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Ότι δεν υπάρχει το τέλειο! Τα αψεγάδιαστα πρόσωπα που μπορεί να βλέπουμε καμιά φορά σε αναρτήσεις στο Instagram αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να είναι ψεύτικες εικόνες. Love yourself!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS