BEAUTYΗ χρυσή αλυσίδα εμπνέει τη Lucia Pica της Chanel

Η χρυσή αλυσίδα εμπνέει τη Lucia Pica της Chanel

Ένας διαχρονικός οπτικός κώδικα και μια υπογραφή της Mademoiselle Chanel μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο φυλαχτό που ενσωματώνει τη λαμπρότητα και τη συναισθηματική συγκίνηση της εορταστικής περιόδου. Για μια υπέροχη έκρηξη ακτινοβολίας, η Lucia Pica εξηγεί, «τονίζοντας ένα κλασικό σύμβολο του οίκου και εξερευνώντας όλες τις πτυχές του, εγχέω αυτές τις υπάρχουσες ιδέες και εικόνες με μια νέα ενέργεια, ένα νέο πνεύμα». Φέτος, η makeup artist που είναι τόσο έμπειρη στα παράδοξα όσο ήταν η Gabrielle Chanel, στρέφεται σε ένα από τα εμβληματικά σύμβολα της Chanel: τις χρυσές αλυσίδες.

Η Chanel εκσυγχρονίζει αυτό το κλασικό στολίδι, συνδυάζοντάς το με μια απλή αλλά κομψή λωρίδα δέρματος. Τόσο πολύτιμο όσο και τολμηρό, αυτό ενέπνευσε τη Lucia Pica να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη συλλογή με τη γραφική αντίθεση μεταξύ μαύρου και χρυσού ως κοινό νήμα. Έτσι, η Lucia Pica ενώνεται με την Gabrielle Chanel, η οποία ξεχωρίζει για τη γοητεία της, προσθέτοντας ένα χρυσό λουράκι αλυσίδας σε μια τσάντα, ενισχύοντας την ουσιαστική απλότητα ενός μικρού μαύρου φορέματος, ενώ απελευθερώνει τα χέρια των γυναικών.

ILLUMINATING BLUSH POWDER

EXCLUSIVE CREATION

Το Illuminating Blush Powder κατασκευάστηκε για την περίοδο των διακοπών. Μία αποκλειστική δημιουργία, το LES CHAÎNES DE CHANEL είναι ανάγλυφο με αλυσίδα. Η χρυσή λάμψη του βελτιώνει απαλά τα περιγράμματα του προσώπου με ροδοκόκκινο τόνο για ένα απαλό και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. «Αυτή η υπέροχη λαμπερή σκόνη με σατινέ εφέ προσφέρει μια υπέροχη έκρηξη ακτινοβολίας. Φωτίζει το δέρμα, προσελκύει φως σε εμφανείς περιοχές του προσώπου και προσφέρει ένα φυσικό, καθαρό και ημιδιαφανές ρόδινο αποτέλεσμα στα μάγουλα », επισημαίνει η Lucia Pica.

\

How To Apply

Πάρτε ελάχιστο προϊόν στη λεπτή πλευρά του πινέλου σας και απλώστε στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στη γέφυρα της μύτης για να έχει λεπτές πινελιές φωτός.

Για ζεστή και λαμπερή ακτινοβολία, δοκιμάστε την εφαρμογή σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα και το μέτωπο, με την επίπεδη πλευρά του ρουζ, κατεβαίνοντας στους ώμους και ντεκολτέ. Απλώστε τη σκόνη με το BLUSH BRUSH N ° 110 ή με ένα από τα POWDER BRUSHES. Πιέστε τις άκρες του πινέλου, με τις άκρες των δακτύλων για καλύτερο αποτέλεσμα.

Οριοθετήστε τα σημεία που θέτεται, εφαρμόζοντας concealer με το στρογγυλεμένο άκρο του RETRACTABLE DUAL-TIP EYESHADOW BRUSH N ° 200, για πιο ομοιόμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα. Προσθέστε ελάχιστη ποσότητα στο πηγούνι, τις εσωτερικές γωνίες των ματιών και το οστό των φρυδιών για να προσθέσετε χρώμα και λάμψη στο βλέμμα σας. Αυτό είναι επίσης ένα γρήγορο τέχνασμα για να φρεσκάρετε τα μάτιασαν . Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν φινιρίσματος πάνω από πιο έντονες αποχρώσεις ρουζ για επιπλέον λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS