BEAUTYΗ Emilia Clarke σε ένα διαφορετικό ρόλο... ομορφιάς

Η Emilia Clarke σε ένα διαφορετικό ρόλο… ομορφιάς

Μετά το τέλος της επικής σειράς Game of Thrones, η ηθοποιός Emilia Clarke αποφάσισε να πειραματιστεί με νέα πράγματα: Λάνσαρε το SameYou, ένα φιλανθρωπικό οργανισμό για νεαρά άτομα που αναρρώνουν από εγκεφαλικά τραύματα, πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ρομαντική κομεντί τα Χριστούγεννα και τώρα αποτελεί την πρώτη πρέσβειρα παγκοσμίως για το δημοφιλές brand καλλυντικών Clinique.

Μαζί με τις νέες ομολογουμένως υπέροχες φωτογραφίες της καμπάνιας, γίνεται και ένα update για το Clinique iD, το πρώτο Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης, σχεδιασμένο ακριβώς για κάθε τύπο επιδερμίδας και τις δικές του ανησυχίες. 

«Απευθυνθήκαμε στην Emilia γιατί είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και αντιπροσωπεύει   τη σύγχρονη πολύπλευρη γυναίκα που εξελίσσεται συνεχώς μαζί με τις ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας της», δήλωσε η πρόεδρος του brand, Jane Lauder. «Είναι επίσης αυθεντική θαυμάστρια της Clinique, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς. Η Emilia με την προσωπικότητα της θα βοηθήσει τους καταναλωτές να αγκαλιάσουν το δικό τους μοναδικό ταξίδι φροντίδας της επιδερμίδας τους».

Συγχαρητήρια στην Emilia για το νέο αυτό της ρόλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS