BEAUTYΗ Estée Lauder δωρίζει $2 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Estée Lauder δωρίζει $2 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Σε απάντηση στην τρέχουσα έλλειψη ιατρικών προμηθειών, απολυμαντικών τζελ και μασκών προσώπου, μια ακόμα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τις παγκόσμιες προσπάθειες μειώσεις εξάπλωσης της πανδημίας.

Ο λόγος για την Estée Lauder, η οποία έχει δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières) για να στηρίξουν χώρες που δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους και έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Το beauty brand έκανε επίσης επιχορήγηση στο NYC COVID-19 Response & Impact Fund, το οποίο θα υποστηρίξει τις κοινωνικές υπηρεσίες και τους πολιτιστικούς οργανισμούς της Νέας Υόρκης που επηρεάζονται από την πανδημία.

Η Nancy Mahon, ανώτερος αντιπρόεδρος εταιρικής ιθαγένειας και βιωσιμότητας στην Estée Lauder, εξήγησε: «Αξιολογούμε συνεχώς τρόπους υποστήριξης των εργαζομένων και των κοινοτήτων μας».

Συμπληρωματικά, η Estée Lauder θα ανοίξει εκ νέου το εργοστάσιό της στο Melville της Νέας Υόρκης «για να παράγει αντισηπτικά χεριών για ομάδες και πληθυσμούς με μεγάλη ανάγκη, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού προσωπικού πρώτης γραμμής».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS