ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ γαλάζια σκιά επιστρέφει δυναμικά από τα 70's και κάνει τη διαφορά...

Η γαλάζια σκιά επιστρέφει δυναμικά από τα 70’s και κάνει τη διαφορά στο summer make up look

Στο μακιγιάζ, ήδη από την άνοιξη, έχουμε δει μία ιδιαίτερη προτίμηση σε μία σκιά που θυμίζει την αίγλη των 70’s. Είναι ένα χρώμα που ελάχιστες γυναίκες προτιμούν για το μακιγιάζ τους. Απαιτεί έντονα βαμμένες βλεφαρίδες για να γράψει καλύτερα, ενώ, συνδυάζεται άψογα με eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων.

Ο λόγος για τη γαλάζια σκιά. Ένα χρώμα που ταιριάζει κυρίως σε καστανές και μελαχρινές γυναίκες, έχει έντονο ρετρό χαρακτήρα και ανάλογα με το κραγιόν που θα φορέσουμε, μπορεί να δημιουργήσουμε απαλό ή έντονο makeup look.

Η γαλάζια σκιά δεν είναι η αγαπημένη πολλών γυναικών. Ωστόσο, όσες την επιλέγουν, δύσκολα την προδίδουν και δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό.

Για το καλοκαίρι του 2020, αν θέλουμε απαλό makeup look, μπορούμε απλά να καλύψουμε με γαλάζια σκιά το άνω κινητό βλέφαρο και να προσθέσουμε ελάχιστα στις κάτω ρίζες, για να δώσουμε βάθος στο μάτι.

Για πιο ρετρό χαρακτήρα, προσθέτουμε eyeliner και δημιουργούμε γατίσιο βλέμμα, ενώ μπορούμε να τη συνδυάσουμε με γκρι στις γωνίες των ματιών, για ένα διαφορετικό, πιο χαρούμενο smokey.

ΠΕΝΤΕ ΣΚΙΕΣ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΓΙ ΑΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ





All About Shadow Quads Galaxy, CLINIQUE
Couture Mono Eyeshadow 08 YSL

Ombre Eyeshadow Satin 04 Baby Blue Eyes, CLARINS

The Essential Multicolor Eye Shadow Palette Blue Storm BOBBI BROWN

Les Phyto-Ombres 30 Silky Sky, SILSEY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS