ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ καμπάνια MAC Vivα Glam τιμά την Ημέρα Της Μητέρας στηρίζοντας το...

Η καμπάνια MAC Vivα Glam τιμά την Ημέρα Της Μητέρας στηρίζοντας το έργο της Unisef

Με γνώμονα την επί 19 χρόνια συνεργασία του προγράμματος με τη UNICEF, η δωρεά θα καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες ενάντια του HIV για τις μητέρες, τα παιδιά καθώς και τα μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας.
Προς τιμήν της ημέρας της μητέρας στις 8 Μαΐου, η MAC COSMETICS ανακοινώνει με υπερηφάνεια πως η φιλανθρωπική καμπάνια, MAC VIVA GLAM θα δωρίσει $1,500,000 δολάρια συνεχίζοντας να υποστηρίζει την αποστολή της UNICEF, ώστε να διασφαλίσει πως όλες οι μητέρες και τα παιδιά, αλλά και τα μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας παγκοσμίως θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες για την πρόληψη, θεραπεία φροντίδα και υποστήριξη ενάντια του ιού HIV.

Un0543955
PHOTO:© UNICEF Schermbrucker

Από το 2003, η MAC έχει δωρίσει $15,000,000 υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της UNICEF ενάντια του HIV/AIDS μέσω της καμπάνιας M· A·C VIVA GLAM. Με κάθε πώληση οποιουδήποτε VIVA GLAM lipstick, το ποσό δωρίζεται σε οργανισμούς όπως η UNICEF, υποστηρίζοντας τα θέματα υγείας και τα δικαιώματα των ανθρώπων κάθε ηλικίας, όλων των φύλων και εθνών. Η τελευταία οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε το πρόγραμμα, θα επεκτείνει και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για την θεραπεία του HIV για τις ευαίσθητες κοινότητες της Βραζιλίας, της Κίνας, της Αιθιοπίας, Της Νότιας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Un0543907
PHOTO: © UNICEF Schermbrucker

Η δωρεά του προγράμματος MAC VIVA GLAM θα υποστηρίξει το όραμα της UNICEF να καλύψει το κενό για τη θεραπεία του HIV για τις μητέρες και τα παιδιά που ανήκουν στις περιθωριοποιημένες κοινότητες, παρέχοντας εξειδικευμένα προγράμματα για την υποστήριξη της LGBTIQ+ κοινότητας.

Unicef Brz 115
PHOTO: © UNICEF/BRZ/César Tadeu

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης MAC VIVA GLAM δημιουργήθηκε στο αποκορύφωμα της επιδημίας του AIDS το 1994 με στόχο να φέρει μία σημαντική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων που ζουν και επηρεάζονται από το HIV/AIDS. Από το 2003, η M· A·C έχει δωρίσει περίπου $15,000,000 USD στις προσπάθειες της UNICEF να μειώσει τη μετάδοση του HIV από τις μητέρες στα παιδιά τους δίνοντας ένας τέλος στην ασθένεια για τα παιδιά και τους εφήβους που νοσούν από αυτήν, με κύριο στόχο να καλυτερεύσουν οι υπηρεσίες στο επίπεδο της κοινότητας μειώνοντας το στίγμα και δημιουργώντας ζήτηση για τις υπηρεσίες από τους πιο ευαίσθητους πληθυσμούς. Μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας, το 100% των πωλήσεων των VIVA GLAM LIPSTICK από όλο το χρόνο πηγαίνουν σε οργανισμούς και προγράμματα που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος με ίσα δικαιώματα για όλους- συγκεντρώνοντας πάνω από $500,000,000 δολάρια μέχρι σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS