BEAUTYΗ Lancaster γίνεται ο σύμμαχός σου για το καλοκαίρι

Η Lancaster γίνεται ο σύμμαχός σου για το καλοκαίρι

Υπέροχο, καλοκαιρινό μαύρισμα, χωρίς κανένα συμβιβασμό για την ασφάλεια και την υγεία της επιδερμίδας σας, όλο το χρόνο; Αυτή είναι η υπόσχεση της Lancaster, ειδικού, για πάνω από 70 χρόνια, στο φως και τις επιδράσεις του.

Με πολυάριθμες καινοτομίες στον τομέα της αντηλιακής προστασίας, σκοπός του τμήματος Έρευνας Lancaster είναι να αναπτύσσει ολοένα και πιο αποτελεσματικές και ταυτόχρονα απολαυστικές συνθέσεις. Χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική καινοτομία: την Τεχνολογία Full Light (Full Light Technology), οι συνθέσεις των αντηλιακών προϊόντων Lancaster, στοχεύουν σε όλο το φάσμα του ορατού φωτός και την Υπέρυθρη ακτινοβολία*, στις ακτίνες UVB & UVA, χαρίζοντας μέγιστη προστασία από τον ήλιο.

Φέτος το καλοκαίρι, η Lancaster λανσάρει νέα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, οι συνθέσεις των οποίων προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα με εξαιρετικά απολαυστικές υφές και το χαρακτηριστικό μεθυστικό καλοκαιρινό άρωμα των προϊόντων Lancaster, για να σας συντροφεύουν από την ανατολή ως τη δύση του ήλιου.

Με τη βοήθεια της αντηλιακής σειράς Lancaster, που της προσφέρει μέγιστη προστασία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλαυση για τις αισθήσεις της, ζει στο ρυθμό του ήλιου και τον απολαμβάνει. Ανακαλύψτε περισσότερα για τα νέα προϊόντα Lancaster, διαβάζοντας την παρακάτω ιστορία μιας καλοκαιρινής ημέρας, με το κορίτσι της Ριβιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS