ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ μάσκα που θα σώσει την επιδερμίδα σου...

Η μάσκα που θα σώσει την επιδερμίδα σου…

Η skincare ιεροτελεστία -πολύ δημοφιλής και άρτι αφιχθείσα από την Κορέα- μάς έκανε να δούμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας από μια άλλη οπτική, όπου ο έξτρα χρόνος που αποφασίζουμε να «επενδύσουμε» στη φροντίδα της μάς αποφέρει τεράστιο κέρδος στη νεανικότητα και τη λάμψη της.

Νέα βήματα και προϊόντα μπήκαν στην καθημερινότητά μας και άλλαξαν τις συνήθειές μας προς το καλύτερο – ανάμεσα σε αυτά είναι και οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου (sheet masks) που μπορεί να έχουν γράψει «λιγότερα χιλιόμετρα» στο skincare σε σχέση με τις «κλασικές» μάσκες προσώπου, όμως κατάφεραν να κάνουν τις απαιτητικές stars και τις skincare junkies σε όλο τον κόσμο να παραληρούν – και τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών να δημιουργούν μικρά θαύματα.

Γιατί χρειάζεσαι μια υφασμάτινη μάσκα προσώπου στο skincare σου;

Γιατί είναι εμποτισμένες με τη maximum δυνατή δόση ευεργετικών συστατικών (για ενυδάτωση, λάμψη, αντιγήρανση κλπ), τα οποία όχι απλά μεταφέρει αλλά «κλειδώνει» στην επιδερμίδα για όσο διάστημα το εμποτισμένο υλικό της (που συνήθως είναι φυτικής προέλευσης) αγκαλιάζει το πρόσωπο. Έτσι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (10-15 λεπτά) η επιδερμίδα επωφελείται από μια γενναία, συμπυκνωμένη δόση περιποίησης που αναπληρώνει επιτόπου τις ελλείψεις της. Επιπλέον, καθώς κάθε sheet mask περιμένει μέσα στη δική της συσκευασία (στη λογική μονοδόσης) μπορείς εύκολα να την πάρεις μαζί σας παντού (ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ιδανική για να ξεδιψάει στη στιγμή, την αφυδατωμένη, ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα), είναι fun στην εφαρμογή και απίθανα… ινσταγκραμική!

Σου φτιάχνουμε μια λίστα με τις 5 αγαπημένες

LA MER THE HYDRATING TREATMENT LOTION MASK

ABEILLE ROYALE HONEY CATAPLASM MASK X4, GUERLAIN

ADVANCED GÉNIFIQUE MELTING SHEET MASK, LANCOME

BUBBLESHEET, GLAM GLOW

TIME CONTROL GLOBAL ANTI AGEING MASK, DIEGO DALLA PALMA

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS