ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ Max Factor χρήζει την Priyanka Chopra – Jonas ως τη...

Η Max Factor χρήζει την Priyanka Chopra – Jonas ως τη νέα της μούσα

Η Max Factor, μέλος της Coty Inc., ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εντάσσει στο δυναμικό της, την ηθοποιό Priyanka Chopra-Jonas ως παγκόσμια πρεσβευτή και δημιουργική συνεργάτιδά της.

Η Priyanka εντάχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στην οικογένεια της Max Factor ως το πρόσωπο για όλες τις μεγάλες καμπάνιες ομορφιάς και νέων λανσαρισμάτων για το 2021 και έπειτα, αρχίζοντας με την καμπάνια του ολοκαίνουριου Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1 Foundation.

Η Max Factor θέτει νέες βάσεις και βρίσκεται πλέον σε μια πορεία μεταμόρφωσης με τις ρίζες τις και την κληρονομιά της να παραμένουν στη γενέτειρα της, το Χόλιγουντ.

Η φρέσκια προσέγγιση του brand επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση της ίδιας του της κοινότητας ούτως ώστε να περάσει στο επίκεντρο. Ο τρόπος με τον οποίο θα το καταφέρει αυτό είναι να εμβαθύνει στα υφιστάμενα προϊόντα κλειδί για το brand και να τα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο με ανανεωμένες και ακόμα πιο σύγχρονες φόρμουλες.

Ως μια πολύπλευρη φιλάνθρωπος, εκπρόσωπος καλής θελήσεως της UNICEF και συνήγορος των γυναικών όλου του κόσμου, η Priyanka Chopra – Jonas είναι πρωτοπόρος μιας κοσμοθεωρίας η οποία φέρνει τον αέρα της μεταμόρφωσης, δημιουργώντας σχετικές και σκόπιμες συζητήσεις οι οποίες εμπνέουν τις γυναίκες του σήμερα.

Ο Stefano Curti, κύριος λειτουργός επωνυμιών της COTY αναφέρει, «η Priyanka είναι η σύγχρονη ενσωμάτωση του εναλλακτικού κοινού της Max Factor, και πρωτοπόρος της ενδυνάμωσης που έρχεται μέσα από την μεταμόρφωση.  Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας μαζί της γνωρίζοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ιδιαίτερα και μοναδικά πράγματα μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS