BEAUTYΗ Molton Brown με τη νέα συλλογή της χαλαρώνει τις αισθήσεις σου

Η Molton Brown με τη νέα συλλογή της χαλαρώνει τις αισθήσεις σου

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. 

Οι ειδικοί από το Λονδίνο στην αρωματοποιία, του οίκου Molton Brown, αγκαλιάζουν τις αισθήσεις με θαλπωρή με τη νέα συλλογή Milk Musk. Θυμίζοντας αιώνια αγκαλιά, το μοναδικό άρωμα της σειράς χαλαρώνει και αναζωογονεί τις αισθήσεις καθώς ένα πέπλο αγνής τρυφερότητας τυλίγεται γύρω σου.

Το αισθησιακό musk στις νότες καρδιάς, συνδυάζεται ιδανικά με το άρωμα γάλακτος. Ισχυρό και διακριτικό συνάμα, οι γήινες και οικίες μυρωδιές του είναι ιδανικές για την ισορροπία αλλά και τη διάρκεια των συστατικών του. Αναζωογονητικές νότες κορυφής από γλυκό αχλάδι και ροδάκινο, ισορροπούν την ένταση του αρώματος πούδρας. Άρωμα σανδαλόξυλου και πικάντικου tonka bean αποτυπώνονται σαν ένα ευαίσθητο άγγιγμα αιώνιας αγάπης. Το Eau de Parfum, «κεντημένο» με μια συμφωνία γάλακτος, ενισχύει την ήσυχη καρδιά του σπάνιου γκρίζου κεχριμπαριού ενώ δίνει μοντέρνο ύφος στην ανατολίτικη πλευρά του.

H συλλογή αναδεικνύεται σε μια συλλεκτική συσκευασία που προσφέρει εμπειρία θαλπωρής σε όλες τις αισθήσεις. Το αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος παρουσιάζονται σε συσκευασίες από υλικά που χαρίζουν αίσθηση απαλότητας ενώ το αρωματικό κερί περικλείεται από ένα απαλό κεραμικό δοχείο διακοσμημένο με χρυσό 22 καρατιών. Η off white, ουδέτερη απόχρωση του ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS