ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΗ νέα άφιξη ομορφιάς στα Beauty Line έχει να κάνει με το...

Η νέα άφιξη ομορφιάς στα Beauty Line έχει να κάνει με το πρόσωπο και τον Mario Badescu

Τα Beauty Line προσθέτουν άλλη μια αποκλειστικότητα στην ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους,τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα φροντίδας και περιποίησης προσώπου Mario Badescu.

Mario

O Mario Badescu ήταν χημικός και κοσμετολόγος. Το 1967, μετά από χρόνια ερευνών, άνοιξε το κέντρο αισθητικής του στη Νέα Υόρκη και γρήγορα η αποτελεσματικότητα των προϊόντων του γίνεται το κοινό μυστικό ανάμεσα στους πιο διάσημους ηθοποιούς της εποχής του, που τα θεωρούν ως την πηγή της αιώνιας νεότητας.

Mario2

Mariobadescu 253288848 575309890405421 9166885408878900637 N 1

Σήμερα, οι θεραπείες προσώπου Mario Badescu συνεχίζουν να αποτελούν το καλύτερο μυστικό της Ν. Υόρκης και προσελκύουν διασημότητες, όπως η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker. Σαν εταιρεία, συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση που επέδειξε ο ιδρυτής της, παρέχοντας πάνω από 200 προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος που βασίζονται σε φρέσκα συστατικά.

Σαν εταιρεία, συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση που επέδειξε ο ιδρυτής της, παρέχοντας πάνω από 200 προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος που βασίζονται σε φρέσκα συστατικά.

Ανακάλυψε τα τώρα και απόκτησε αψεγάδιαστο δέρμα με προϊόντα περιποίησης προσώπου και εξειδικευμένες θεραπείες για την ακμή.

Διαθέσιμα στα Beauty Line Λεωφόρο Μακαρίου Λεμεσό, Beauty Line Nicosia Mall, και στο  https://www.beautyline.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS