ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ νέα αρωματική σου εμμονή κρύβεται στον οίκο Trussardi

Η νέα αρωματική σου εμμονή κρύβεται στον οίκο Trussardi

O οίκος Trussardi είναι παγκοσμίως γνωστός για την ποιότητα, την κομψότητα και την πρωτοποριακή του προσέγγιση και πλέον ένας από τους μεγαλύτερους οίκους στους τομείς της μόδας και του design. Ιδρύθηκε το 1911 από τον Dante Trussardi και από τότε ειδικεύεται σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Ο οίκος Trussardi είναι ένας από τους λίγους στον κόσμο που συνδυάζουν με επιτυχία το δυναμισμό με το κλασσικό, μία συνεχής αναζήτηση ενός τρόπου ζωής με διαχρονική κομψότητα. Τα αρώματα του οίκου, η μόδα, ο σχεδιασμός, η διατροφή, όλα φέρουν τις αξίες του οίκου, οι οποίες διατηρούνται εδώ και έναν αιώνα υπό το φάσμα της ποιότητας.

Το Trussardi Pure Jasmine EDP είναι το νέο άρωμα της συναρπαστικής σειράς, στην οποία ο οίκος Trussardi αφιερώνει στις αξίες της σύγχρονης θηλυκότητας, μιλώντας σε όλες τις δυναμικές, αποφασιστικές και παθιασμένες γυναίκες. Αυτές οι γυναίκες κατανοούν ότι το να είσαι φεμινίστρια σήμερα σημαίνει να ακολουθείς τους κανόνες συμπεριφοράς και έκφρασης που βασίζονται στον ατομικισμό, βιωσιμότητα και inclusiveness.

Tru Pure Jasmin Edp 30 60 90ml Bottle

Το νέο Eau De Parfum ανήκει στην οικογένεια των chypre white floral.

Οι νότες κορυφής ανοίγουν με τη φωτεινή όψη του περγαμόντου που συνδυάζεται με την φρεσκάδα και αλμύρα του φιστικιού Αιγίνης και τις απροσδόκητα πλούσιες νότες από νερολί. Ένας δυναμικός και απρόσμενος χαρακτήρας που περνάει από τη γυναίκα στο άρωμα και το αντίστροφο αναδύεται έντονα στις νότες καρδιάς που συνδυάζουν το γιασεμί, Champaca JETM και MuganeTM. Κρυμμένο στις νότες της βάσης (πατσούλι, σανταλόξυλο και βανίλια) βρίσκεται το μυστικό της εξαιρετικής αντοχής του αρώματος.

Carousel 01 B

Το νέο Trussardi Pure Jasmine EDP είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 30, 60 και 90ml.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS