BEAUTYΗ νέα limited edition συλλογή της Jo Malone London έχει άρωμα... μιας...

Η νέα limited edition συλλογή της Jo Malone London έχει άρωμα… μιας αγαπημένης εποχής

Η Jo Malone London παρουσιάζει μία νέα limited-edition συλλογή, εμπνευσμένη από καλοκαιρινές σκηνές νοσταλγίας και όνειρα τόσο γλυκά, που θυμίζουν μαρμελάδα.

Ο ήλιος λάμπει, οι οικογένειες περνούν χρόνο μαζί, μικρές χρωματιστές σημαίες ανεμίζουν στον ορίζοντα. Στο γρασίδι απλώνονται υφασμάτινα τραπεζομάντηλα με βαζάκια από σπιτικές μαρμελάδες.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από άνθος elderflower, βατόμουρο, τριαντάφυλλο – όλες τις καλοκαιρινές μυρωδιές που συνθέτουν το πιο χαρούμενο, γιορτινό κλίμα!

 

Τα φυσικά εκχυλίσματα των φρούτων δημιουργήθηκαν ειδικά για την British Marmalade Collection με τη χρήση ενός κορυφαίου επεξεργαστή μαλακών φρούτων στο Blairgowrie της Σκωτίας. Τα αρώματα περιέχουν φρούτα και μούρα από τοπικούς καλλιεργητές, οι οποίοι μέσω μιας διαδικασίας απόσταξης με ατμούς, δεσμεύουν την εσάνς που περικλείεται αργότερα στο άρωμα. Αυτά τα εκχυλίσματα βοηθούν στη σύλληψη της πραγματικής ζωντάνιας του στυφού ραβέντι και του ζουμερού βατόμουρου.

Τα αρώματα αυτής της συλλογής περικλείονται σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία, εμπνευσμένη από το σχήμα και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που φέρουν τα vintage βαζάκια μαρμελάδας.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

Tangy Rhubarb 30ml Cologne

Rose Blush 30ml Cologne

Orange Peel 30ml Cologne

Elderflower Cordial 30ml Cologne

Blackberry & Bay 30ml Cologne

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS