ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ νέα limited edition συλλογή του Molton Brown μας έρχεται με έμπνευση...

Η νέα limited edition συλλογή του Molton Brown μας έρχεται με έμπνευση τη Σεβίλλη

Το 2021 αποτελεί μια σημαντική χρονιά για το διάσημο λονδρέζικο οίκο Molton Brown, ο οποίος με περηφάνια συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, με το σημαντικό αυτό εορτασμό να αποτελεί έμπνευση για μια αναδρομή στην ιστορία του. Ανατρέχοντας στην εποχή της γέννησης του, τη δεκαετία του 1970 όπου κυριαρχούσε η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, φέτος αποτίνεται φόρος τιμής σε μία από τις εμβληματικές συλλογές του, την Orange & Bergamot, με ένα Limited Edition σχέδιο.

Γνωστή αρχικά ως Orange Groove, η συλλογή Orange & Bergamot ανήκει στις πρώτες του οίκου. Παράλληλα φέρει μια σημαντική κληρονομιά, όντας ένα από τα πρώτα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού χεριών στη Βρετανία, καθώς είχε επιλεχθεί από το περίφημο Grosvenor House στο Mayfair για να διακοσμεί τα μπάνια των επισκεπτών του. Προσφέροντας ένα λαμπερό συνδυασμό από άρωμα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών το Orange & Bergamot εξακολουθεί μέχρι σήμερα, ως βραβευμένο best-seller, να αποτυπώνει στην εντέλεια όλες τις αξίες του οίκου που συνεχίζει να τηρά στο έπακρο σε ό,τι δημιουργεί: χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά, τηρώντας τη δέσμευση του ότι όλα τα προϊόντα του Οίκου να παράγονται στη Αγγλία αλλά και το πάθος του στην πολυτέλεια.

Η συλλογή Orange & Bergamot, που δημιουργήθηκε από τη Master Perfumer Beverley Bayne, χαρίζει μια αναζωογονητική νότα μανταρινιού, ανθισμένο έλαιο νερόλι και άρωμα μόσχου που διαρκεί. Εμπνευσμένο από την ηλιόλουστη Σεβίλλη, η ζωηρή φρεσκάδα του αρώματος ταιριάζει σε όλους εκείνους που απολαμβάνουν την αισιόδοξη και χαλαρή πλευρά της ζωής.
Επιπλέον, η συσκευασία της νέας αυτής Limited Edition συλλογής αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της πρώτης συλλογής Orange Grove -όπου ένα δέντρο πορτοκαλιάς δίνει ζωή στο μπουκάλι, με υπέροχα, ασημένια φύλλα. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε με τις αισθήσεις σας σε μια ζεστή αυλή της Ανδαλουσίας, γεμάτη με φωτεινά εσπεριδοειδή, πλούσια σε φυσικές και αναζωογονητικές μυρωδιές, που αρωματίζουν τους δρόμους της πόλης που είναι γεμάτη ζωντάνια.

Το Orange & Bergamot είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα αναζωογονητικό μπάνιο ενώ ταυτόχρονα είναι μια λαμπερή προσθήκη στο τελετουργικό που ακολουθείτε για το πλύσιμο των χεριών σας. Η δική τους παράδοση γίνεται δική σας – η πολύτιμη συλλογή Limited Edition δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του οίκου Molton Brown αλλά και για όσους τώρα ανακαλύπτουν τις συλλογές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τη λατρέψουν τα επόμενα χρόνια..

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS