BEAUTYΗ νέα λοσιόν της La Mer θα δώσει νέα πνοή στην επιδερμίδα...

Η νέα λοσιόν της La Mer θα δώσει νέα πνοή στην επιδερμίδα σου

Η χρήση της τονωτικής λοσιόν είναι ένα από εκείνα τα βήματα στη skincare ρουτίνα που οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν προαιρετικό και έτσι συχνά το παραλείπουν. Αξίζει όμως μια θέση στη skincare ρουτίνα μας;

Φυσικά και αξίζει, καθώς μεταξύ άλλων προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και προετοιμάζει το έδαφος για την καθημερινή ενυδάτωση.

Lm 2021 Fy22 Treatmentlotion Banners Masterhead Launch V1 40002000

Η The NEW Treatment Lotion της La Mer είναι το προϊόν που αξίζει μια θέση στο ράφι του μπάνιου σου. Γιατί;

Αυτή η υδαρής λοσιόν επόμενης γενιάς προσφέρει μια ορμή υγρής ενέργειας και 24ωρη ενυδάτωση για να δώσει νέα πνοή στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, για να ετοιμάσει την επιδερμίδα για κάθε βήμα περιποίησης που ακολουθεί.

Lm 2021 Fy22 Treatmentlotion Retailer Alt 2 2400x2400

Ευεργετικές ιδιότητες

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της είναι ότι δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα για όψη ζωντάνιας και λάμψης. Προσφέρει διαρκή επουλωτική ενυδάτωση άμεσα και για όλη την ημέρα, γεμίζοντας το δέρμα με ορατό όγκο. Μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Η επιδερμίδα αισθάνεται σφριγηλή. Η φόρμουλα της είναι κατάλληλη και για ευαίσθητο δέρμα. Τέλος βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας για την πρόληψη ορατών σημαδιών ερυθρότητας, ερεθισμού και ευαισθησίας. Βοηθά ορατά να καταπραΰνει με την πάροδο του χρόνου.

Lm 2021 Fy22 Treatmentlotion Retailer Alt 3 2400x2400

Στα συν…

Εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερο Miracle BrothTM από την προηγούμενη φόρμουλα, η θρυλική ζύμωση ζωτικής δύναμης της NEW Treatment Lotion βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μια δεξαμενή ενέργειας που ρέει εκεί που το χρειάζεται περισσότερο, για να τροφοδοτήσει μια ορατά νεανική μεταμόρφωση. Πλημμυρίζει την επιδερμίδα με ζωτική ενέργεια, βασικούς ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της υδρομεταλλικής ισορροπίας– εκκινώντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της επιδερμίδας. Αυτό το «εφέ ενεργειακής επαναφόρτισης» βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς, νεανικής όψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS