BEAUTYΗ νέα συλλογή της Jo Malone London θα σε εκπλήξει ευχάριστα

Η νέα συλλογή της Jo Malone London θα σε εκπλήξει ευχάριστα

H νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Jo Malone ενσαρκώνει τη φρεσκάδα των φρεσκοκομμένων, ώριμων αχλαδιών, τυλιγμένων σε ένα μπουκέτο από φωτεινές και δροσερές λευκές φρέζιες.

Αυτή η πολυτελής συλλογή αντλεί την έμπνευσή του από ολάνθιστους κήπους, πλημμυρισμένους από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Το άρωμα κλείνει με πλούσιες νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο που το τυλίγουν σε μια απροσδόκητη ζεστασιά.

English Pear Freesia Eps Cologne 50ml No Box Pbe R2 Ge Rgb 72

Μυρίζοντας το  English  Pear & Freesia, αυτόματα μεταφέρεστε σε έναν κήπο, στον οποίο χυμώδη φρούτα αναμειγνύονται με ανθισμένα λουλούδια.

«Υπάρχει κάτι απροσδόκητο σχετικά με τον συνδυασμό των βασικών συστατικών του αρώματος, και αυτό είναι η φρεσκάδα και η κομψότητα που χαρακτηρίζει το brand», λέει η Celine Roux, Global Head of Fragrance.

Η συλλογή περιλαμβάνει τo English Pear & Freesia Cologne και Home Candle σε limited edition κομψή συσκευασία από περίτεχνο κυματιστό γυαλί, καθώς και το English Pear & Freesia  Body & Hand Wash 500ml.

14 3

Απολαύστε ήπιο καθαρισμό και βελούδινη επιδερμίδα σε μια καθημερινή απολαυστική εμπειρία με το Body & Hand Wash στην special edition συσκευασία των 500ml.

.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS