BEAUTYΗ νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας... κάνει καλό

Η νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας… κάνει καλό

Η απαραίτητη σχέση του ύπνου με την ομορφιά είναι εδώ και χρόνια γνωστή. Αυτό που λίγοι όμως γνωρίζουν είναι πως οι ευεργετικές ιδιότητές του μπορούν να πολλαπλασιαστούν, προσθέτοντας θαυματουργά skincare προϊόντα στην εξίσωση.

1. Έρευνες έχουν δείξει ότι γύρω στη 1 τη νύχτα η ανανέωση των κυττάρων βρίσκεται στο απόγειό της. Καλό είναι να κοιμάσαι αυτή την ώρα.

2. Το δωμάτιό σου είναι σημαντικό να έχει καθαρό αέρα. Αέριζε, λοιπόν, το χώρο λίγο πριν ξαπλώσεις.

3. Αν το κλιματιστικό παραμένει ανοιχτό την ώρα που κοιμάσαι, θα ξηράνει την ατμόσφαιρα μαζί με την επιδερμίδα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήνεις ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό ή να χρησιμοποιείς υγραντήρα.

Ακολουθούν 7 προϊόντα βραδινής περιποίησης που θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις ακόμα πιο λαμπερές και ανανεωμένες:

1. Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules, Estée Lauder

Πρόκειται για τον απόλυτο σύμμαχο στον αγώνα για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, καθώς καταπραΰνουν και ανανεώνουν άμεσα την εμφάνιση του υπερβολικά στρεσαρισμένου δέρματος, ενώ ενδυναμώνουν την ανθεκτικότητά του σε μελλοντικές επιθέσεις.

2. Skin Caviar Luxe Sleep Mask, La Prairie

Εμπλουτισμένη με τη νέα μορφή του χαβιαριού, απλώνεται ομοιόμορφα πριν τον ύπνο και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, κάνοντας θαύματα την ώρα δηλαδή που η φυσική διαδικασία αναζωογόνησης των κυττάρων λειτουργεί στο έπακρο. Το αποτέλεσμα είναι πιο απαλή, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.

3. Waso Beauty Sleeping Mask, Shiseido

Αυτή η πλούσια μάσκα προσώπου δρα κατά των ρύπων στους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα όσο κοιμάστε, αφήνοντας την επιδερμίδα μοναδικά καθαρή και απαλή.

4. Drink up Intensive Overnight Hydration Mask with Avocado & Swiss Glacier Water, Origins

Αυτή η μάσκα νυχτερινής περιποίησης προσώπου χαρίζει άμεση και πλουσια ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες, ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της, χάρη στο έλαιο αβοκάντο που περιέχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS