BEAUTYΗ πρώτη σειρά μακιγιάζ του οίκου Carolina Herrera μόλις κυκλοφόρησε

Η πρώτη σειρά μακιγιάζ του οίκου Carolina Herrera μόλις κυκλοφόρησε

Ο Οίκος Carolina Herrera αντιπροσωπεύει την ομορφιά και τη χαρά για τη ζωή, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η εκλεπτυσμένη κομψότητα και η γοητεία αποτελούν εμβληματικές αξίες του Οίκου.

Μετά τους οίκους Gucci, Hermès και Jimmy Choo, ο αμερικάνικος οίκος μόδας και αρωματοποιίας Carolina Herrera αποφάσισε να πειραματιστεί και εκείνος με το χώρο της ομορφιάς, δίνοντας μια νέα, φρέσκια ματιά στο τι σημαίνει high end beauty. Πολυτελείς, πολύχρωμες συσκευασίες με ενδιαφέροντα prints, charms και oversized κρόσια, συνθέτουν τη ready-to-wear makeup σειρά του οίκου.

«Παραδοσιακά, τα προϊόντα μακιγιάζ είναι κάτι που κρύβεις στο συρτάρι του μπάνιο ή το νεσεσέρ σας. Αλλά αυτή είναι μια εντελώς νέα και πρωτοποριακή προσέγγιση της ομορφιάς», λέει η Carolina A. Herrera, δημιουργική διευθύντρια ομορφιάς του brand Carolina Herrera Makeup και κόρη της σχεδιάστριας Carolina Herrera. «Θέλαμε να δώσουμε στις γυναίκες την ευκαιρία να δείξουν τα προϊόντα μακιγιάζ τους, χωρίς να απολογούνται, σαν να είναι υπέροχα κοσμήματα», εξηγεί.

Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει 36 κραγιόν, refillable πούδρες σε 8 αποχρώσεις, ένα highlighter, ένα mattifier και μια σειρά από πινέλα μακιγιάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS