ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ τέχνη του καθαρισμού του προσώπου (γιατί δεν πρέπει να τον παραλείπεις)

Η τέχνη του καθαρισμού του προσώπου (γιατί δεν πρέπει να τον παραλείπεις)

Είτε είναι στο ξεκίνημα της μέρας είτε στο τέλος της, που όταν το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις κυριολεκτικά βουτιά στο κρεβάτι σου, το να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου όσο βαρετό και να ακούγεται, είναι ένα βασικό βήμα το οποίο δεν πρέπει να παραλείπεις.

 

Adobestock 356634589

1 Cleansing Oil

Εάν χρησιμοποιείς προϊόντα με βάση το λάδι τη νύχτα, ένας καθαρισμός με λάδι το πρωί είναι απολύτως απαραίτητος για να απομακρύνεις αποτελεσματικά αυτά τα προϊόντα και ό, τι έχουν φέρει στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για τέλεια εφαρμογή, ζέστανε  λίγο προϊόν ανάμεσα στα χέρια σας, πριν κάνετε μασάζ στο δέρμα και στο λαιμό σας, στη συνέχεια αφιερώστε ένα λεπτό για να κάνετε μασάζ με το προϊόν και για να τονώσετε την κυκλοφορία. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και αφήστε το δέρμα υγρό.

2. Water-Based Cleanser

Ένα καθαριστικό με βάση το νερό και με χαμηλό  PH στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας βοηθά στον σωστό βαθύ καθαρισμό χωρίς να προκαλείτε ερυθρότητα που είναι δύσκολο να ηρεμήσετε πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ. Ενώ το πρόσωπό σας είναι ακόμα υγρό από το πρώτο βήμα, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό με βάση το νερό σε αφρό και αφήστε το να καθίσει ως μάσκα στο δέρμα σας για μερικά λεπτά αν έχετε χρόνο -μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να βουρτσίσετε τα δόντια σας- και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Πιέστε ένα καθαρό πανί στο δέρμα σας για να στεγνώσει – μην τρίβετε ποτέ.

3. Toner

Το toner είναι το πιο παρεξηγημένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας και πολύ πιο σημαντικό από ό, τι πιστεύετε. Το toner είναι το πρώτο προϊόν φραγμού που οφείλετε να εφαρμόζετε καθώς εξισορροπεί το PH του δέρματός σας και το προετοιμάζει για ενυδάτωση, χωρίς να το απογυμνώνει. Παρόλα αυτά αποφύγετε ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότερες. Αφαιρέστε από αυτή τη ρουτίνα το βαμβάκι και προτιμήστε τα καθαρά σας δάχτυλα. Οτιδήποτε βάζετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας και το πρόσωπό σας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα, οπότε αγκαλιάστε την πρακτική του pressing που όλες οι gurus του skincare λατρεύουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS