ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΗ ζωή είναι ωραία με το άρωμα Lancôme La Vie est Belle...

Η ζωή είναι ωραία με το άρωμα Lancôme La Vie est Belle ( Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μαζί μας το δικό της ταξίδι στην ευτυχία!)

Το μονοπάτι προς την ευτυχία είναι στρωμένο με τριαντάφυλλα.

Τι είναι ευτυχία; Είναι ένα αίνιγμα που πολλοί φιλόσοφοι, συγγραφείς και στοχαστές επιχείρησαν να λύσουν. Ο Αριστοτέλης δίδασκε πως η ευτυχία μας εξαρτάται από εμάς και πολλά χρόνια αργότερα, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ επιβεβαίωσε ότι η θετική σκέψη μπορεί να επηρεάσει την απόδοση και να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα. Όποια κι αν είναι η δική σας προσέγγιση, ένα είναι βέβαιο: η χωρίς ενοχές απόλαυση της δύναμης της ομορφιάς μπορεί να λειτουργήσει σαν το μονοπάτι προς την ευτυχία. Για τη Lancôme αυτό το μονοπάτι είναι στρωμένο με τριαντάφυλλα.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μαζί μας το δικό της ταξίδι στην ευτυχία!

10 χρόνια λέμε μαζί ‘Oui, La Vie Est Belle!’

10 χρόνια λέμε μαζί ότι «Ναι η Ζωή είναι Ωραία!»

Η ζωή είναι όμορφη, μια παγκόσμια διακήρυξη ευτυχίας που μεταφέρεται μέσα από μια μοναδική οσφρητική υπογραφή, συνδυάζοντας ένα ακαταμάχητο χαμόγελο από φίνες λαχταριστές γεύσεις με μια καρδιά από ξεχωριστά φυσικά συστατικά.

Ayto

Το La Vie Est Belle Eau De Parfum, που αναδεικνύεται από το συμπύκνωμα ίριδας, του άνθους της ευτυχίας, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lancôme από τρεις από τους σπουδαιότερους αρωματοποιούς της Γαλλίας. Μία οσφρητική μελωδία της ευτυχίας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS