BEAUTYΗλιοκαμένη επιδερμίδα περισσότερο καιρό; Μάθε πώς να διατηρήσεις το μαύρισμά σου...

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα περισσότερο καιρό; Μάθε πώς να διατηρήσεις το μαύρισμά σου…

Ενυδάτωση…. αυτό είναι το κλειδί για να κάνεις το μαύρισμά σου να διαρκέσει περισσότερο… να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με αποτελεσματικά ενυδατικά προϊόντα.

Αναζήτησε body butters με ελαφριά υφή για εύκολη εφαρμογή, έλαια σώματος και lotions με βάση το υαλουρονικό οξύ, που θα θρέψουν το δέρμα σου σε βάθος. Μάλιστα, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις μια after sun lotion μετά την παραλία, για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου από τη ζέστη ή κάποιο πιθανό έγκαυμα, καθώς και για να ενυδατώσεις το σώμα σου στο μέγιστο.

Η απολέπιση είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα, εάν θέλεις να κάνεις το sun-kissed look και μετά το πέρας των διακοπών. Τα νεκρά κύτταρα που υπάρχουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορεί να σαμποτάρουν το ηλιοκαμένο εφέ, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να τα απομακρύνεις κάνοντας απολέπιση. Επιπλέον, η μελανίνη στα κύτταρα του δέρματός σας (που στην πραγματικότητα είναι και αυτή που ευθύνεται για το μαύρισμα) δεν επηρεάζεται καθόλου από το τρίψιμο της απολέπισης, αντιθέτως ενισχύεται και αποδίδει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS