BEAUTYΚαρέ ή αφέλειες στα μαλλιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Καρέ ή αφέλειες στα μαλλιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Για να μην σε παιδεύει η σκέψη αν το καρέ ή αφέλειες σου ταιριάζουν δες παρακάτω τι συστήνουν οι επαγγελματίες ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου.

Στην υψηλή ραπτική τέτοια κουρέματα θεωρούνται φαβορί για να συνδυαστούν με μαύρα φορέματα σε στενές φόρμες. Οι αφέλειες ταιριάζουν σίγουρα σε πολλές γυναίκες, ενώ όσον αφορά στο καρέ, εκεί θα παίξεις με το μήκος που σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Πώς θα το κάνεις να σου ταιριάζει:

Τετράγωνο πρόσωπο: Τα φουντωτά πλαϊνά που δημιουργεί το κοντό καρέ αναμφίβολα θα ισορροπήσουν αρμονικά τα προτεταμένα σαγόνια σου. Συναρπαστική ιδέα θα ήταν το ασσύμετρο καρέ το οποίο μπορεί να δημιουργήσει θεϊκό αποτέλεσμα με μια επίσης ασσύμετρη φράντζα στο κούτελο και κοντά στα μάτια, «απορροφώντας» έτσι τις έντονες γωνίες που χαρακτηρίζει το πρόσωπό σου.

Πρόσωπο οβάλ ή σε σχήμα καρδιάς: Σχεδόν όλες οι παραλλαγές καρέ και αφέλειας ταιριάζουν γάντι σε τέτοια σχήματα. Μάλιστα, μια κοφτερή, ολόισια και χαμηλή φράντζα είναι πολύ κολακευτική, καθώς συμπληρώνει ιδανικά τις στρογγυλές παρυφές του οβάλ προσώπου ή ισορροπεί μοναδικά το προτεταμένο και μικρό πιγούνι.

Μακρύ πρόσωπο: Δεν έχεις άλλη επιλογή από τις αφέλειες, αφού μόνο έτσι θα μετριάσεις το μήκος του προσώπου σου. Προτίμησε επίσης μια φράντζα που κάνει «μύτη» όσο πλησιάζει στο ενδιάμεσο των ματιών σου.

Κυκλικό σχήμα: Πήγαινε σε σχήμα καρέ που δημιουργεί μια κοιλότητα όσο πλησιάζει το πρόσωπό σου, έτσι ώστε να κόψει εκατοστά από τη στρογγυλάδα που δημιουργούν τα μάγουλά σου και σίγουρα απόφυγε μια φράντζα που τελειώνει λίγο πάνω από τα φρύδια. Η πιο λογική επιλογή σου είναι μια εμφανώς ασύμμετρη φράντζα με κίνηση προς το πλάι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS