ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYKitten eyeliner: Το νέο trend στο μακιγιάζ ματιών είναι εύκολο και προσδίδει...

Kitten eyeliner: Το νέο trend στο μακιγιάζ ματιών είναι εύκολο και προσδίδει στυλ στο βλέμμα

Το eyeliner είναι η απλή πινελιά με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών. Είναι ένα beauty item που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Είτε σε κλασικό μαύρο είτε σε κάποιο άλλο χρώμα σε κάθε περίπτωση η προσθήκη του eyeliner στο look σου μπορεί να σου χαρίσει αφοπλιστικό βλέμμα ανεξαρτήτως ηλικίας. Και μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε το κλασικό cat-eye, όμως φέτος θα είναι η χρονιά του «kitten-eyeliner».

Τι διαφορά έχει; Ουσιαστικά αυτό το μακιγιάζ ματιών είναι η πιο ελαφριά εκδοχή του κλασικού και έντονου cat-eye, καθώς «ανοίγει το δρόμο» για ένα πιο λεπτό, απλό και φυσικό αποτέλεσμα.

Πως θα δημιουργήσεις το «kitteneyeliner»;

Ενίσχυσε το βλέμμα σου  με εξαιρετική λεπτότητα, δημιουργώντας μια διακριτική γραμμή στην άκρη των βλεφαρίδων. Σε αντίθεση με το cat-eye, αυτό το μακιγιάζ απαιτεί λιγότερη δεξιοτεχνία και αυτό το καθιστά την ιδανική επιλογή για όσους δεν έχουν τόσο σταθερό χέρι για να δημιουργήσουν την τέλεια γραμμή eyeliner. Μπορείς να το κάνεις ακόμη και με ένα λεπτό πινέλο επικαλυμμένο με σκούρα σκιά ματιών. Ακόμα πιο εύκολος τρόπος! Εμείς αγαπάμε το kitten-eyeliner γιατί είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες πρωί, βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS