BEAUTYΚρέμες χεριών: αυτό το έξτρα προϊόν φροντίδας

Κρέμες χεριών: αυτό το έξτρα προϊόν φροντίδας

Oι κρέμες χεριών θα πρέπει να αποτελούν βασικό και απαραίτηο προϊόν του μπουντουάρ στο σπίτι, αλλά και του νεσεσέρ στο γραφείο και το αυτοκίνητο. Έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να προσφέρουν την εξειδικευμένη προστασία, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, στη συγκεκριμένη περιοχή. Την θέση τους δύσκολα μπορεί να πάρει ένα κοινό ενυδατικό προϊόν σώματος, καθώς η ενισχυμένη σύνθεση και η πλούσια ενυδατική υφή τους, κάνει τις κρέμες χεριών πραγματικά αναντικατάστατες. Αυτό το οποίο κάνουν είναι να δημιουργούν μια προστατευτική “μεμβράνη” στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έτσι την υγρασία στο εσωτερικό της.

Προσοχή

Η φροντίδα των χεριών δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, αν η κρέμα δεν περιέχει και αντηλιακά φίλτρα, που θα προστατέψουν την ευαίσθητη επιδερμίδα τους από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Εναλλακτικά, απλώστε μικρή ποσότητα από το αντηλιακό σώματος στην επιδερμίδα της συγκεκριμένης περιοχής.

Κορυφαία συστατικά

Βαζελίνη, λανολίνη, βούτυρο καριτέ είναι μόνο μερικά από εκείνα τα συστατικά, τα οποία αποτρέπουν τη διαδερμική απώλεια νερού, και θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των συστατικών κάθε κρέμας χεριών. 

How to

Όπως προαναφέρθηκε μία καλή κρέμα χεριών θα πρέπει να σας συνοδεύει σε κάθε βήμα σας. Ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από κάθε πλύσιμο κατά τη διάρκεια της μέρας όποτε νιώθετε την επιδερμίδα να «τραβάει», αλλά και πριν τον ύπνο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Εμπλουτίστε το οπλοστάσιο ομορφιάς σας με μία από τις παρακάτω καλύτερες κρέμες χεριών για να αποκτήσετε και πάλι όμορφα, βελούδινα άκρα.

1. Shea Hand Cream So Precious Almond&Honey Institut Karite (Beauty Line)
2. The Vert Jasmin, Baija (Beauty Line)



3. Κρέμα για μείωση της εμφάνισης κηλίδων, The Hand Treatment, La Mer
4. Θρεπτική κρέμα χεριών, Le Lift, Chanel
5. Κρέμα χεριών με θαλασσινό αλάτι, Pure Greek Olive, KORRES

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS