ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΚρόκος Κοζάνης: Ο Κορρές αξιοποιεί τη δύναμη του χρυσού της ελληνικής γης

Κρόκος Κοζάνης: Ο Κορρές αξιοποιεί τη δύναμη του χρυσού της ελληνικής γης

Η νέα επανορθωτική κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES είναι μία κρέμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους τύπους δέρματος και έχει ως βασικό στόχο να επανορθώσει συνολικά την όψη του δέρματος.

Το Ελληνικό σαφράν που ανθίζει για μόλις 20 ημέρες στα ατελείωτα μωβ λιβάδια των χωριών της Κοζάνης, γίνεται η πρώτη ύλη για το φρέσκο εκχύλισμα κρόκου της πρώτης ημέρας. Αυτό ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από τη στιγμή της εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμής του. Παράλληλα, το δέρμα αποκτά το δικό του απόθεμα νερού χάρη στο WaterPatch Complex, που απελευθερώνει ενυδατικά στοιχεία για τουλάχιστον 48 ώρες μαζί με μία δόση αναζωογονητικής «ενέργειας». Το copper complex που εστιάζει στις ρυτίδες, το εκχύλισμα spilanthes acmella για άμεσο lifting effect και οι β-γλυκάνες που ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ασκούν τη δική τους θετική επίδραση στο δέρμα που φαίνεται σα να επωφελήθηκε από μία ισχυρή δόση λάμψης και κολλαγόνου.

Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος είναι μία κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, μέρα και νύχτα. Συνδυάζεται ιδανικά με το Ελιξήριο Νεότητας για το πρόσωπο και για τα μάτια, για ανεκτίμητης αξίας ορατά αποτελέσματα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης.

Η Ελληνική εταιρεία KORRES για μία ακόμη φορά αποδεικνύει παγκοσμίως την πολύτιμη αξία των ελληνικών προϊόντων, συστατικών. Αξιοποιώντας αυτό το σπάνιο συστατικό που φιλοξενεί η ελληνική γη, το μωβ λουλούδι του Κρόκου Κοζάνης που ανθίζει μόλις μία φορά το χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS