BEAUTYKypwell: Το success story του κυπριακού brand ευεξίας που γίνεται κιόλας 5...

Kypwell: Το success story του κυπριακού brand ευεξίας που γίνεται κιόλας 5 χρονών

Πέντε χρόνια ολιστικής ομορφιάς, πολλών βραβείων και το λανσάρισμα πρωτοπόρων οικολογικών συσκευασιών και προϊόντων γιορτάζει το κυπριακό brand ευεξίας Kypwell.

ΤΟ BRAND

Η Kypwell ιδρύθηκε από την Έλενα Ελράη και την Inna Orlova, και το όνομα του brand προέρχεται από την λέξη «Κypros» (Κύπρος) και τη λέξη «Wellbeing» (Ευεξία).

Με αφετηρία τις σπουδές αλλά και την επαγγελματική τους κατάρτιση στον χώρο του μάρκετινγ, βρέθηκαν να αναλαμβάνουν τα ηνία της δικής του επιχείρησης. ∆ύο γυναίκες φίλες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια κρυφή τους επιθυμία: να μάθουν στις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό με πυξίδα τους την κυπριακή φύση. Μαζί δημιούργησαν το Kypwell Wellness And Spa, το πρώτο κυπριακό brand ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

12 1
Η Inna Orlova και η Έλενα Ελράη

Αυτή η προσέγγιση της Kypwell όσον αφορά την ευεξία είναι εντελώς ολιστική και εμπνέεται από την κοινή αγάπη για τον ήρεμο τρόπο ζωής, την αγάπη για τη φύση και τις μεσογειακές αξίες της Κύπρου. Η θεραπευτική φροντίδα του δέρματος διαμορφώνεται με μοναδικές φυτικές βιοδραστικές ουσίες που αξιοποιούν τις θεραπευτικές ιδιότητες του κυπριακού ήλιου και εδάφους. Τα προϊόντα της Kypwell περιέχουν, κατά μέσο όρο, τουλάχιστον 30 φυτικές βιοδραστικές ουσίες ανά προϊόν – 60% ανά προϊόν, συνδυάζοντας πολυτελείς θεραπείες Spa, θεραπείες ευεξίας προσώπου, οργανικά και vegan προϊόντα περιποίησης, και βοτανικά ροφήματα.

Είναι η πρώτη φορά που κυπριακή εταιρεία καταφέρνει να κάνει γνωστά τόσο τα προϊόντα της όσο και τις υπηρεσίες της στο εξωτερικό, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει τάχιστα ειδικά για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, μπαίνοντας έτσι με αξιώσεις στον τόσο ανταγωνιστικό χώρο της κοσμετολογίας. Οι πελάτες της βρίσκονται πλέον σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, Ρωσία, Ευρώπη, Αμερική, Χονγκ Κονγκ κλπ.

L36a5870
L36a5870

BEAUTY & SUSTAINABILITY

Η προσέγγιση της Kypwell στην ευεξία είναι απόλυτα ολιστική, με τη βιωσιμότητα να βρίσκεται στον πιο ψηλό πυρήνα του ήθους της. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ήταν η πρώτη στην αγορά, που κατάφερε να λανσάρει οικολογικές συσκευασίες φτιαγμένες από 100% ανακυκλωμένο φελλό (συμπιεσμένα υπολείμματα από την παραγωγή φελλού), γυαλί, ξύλο και ζαχαροκάλαμο. Όλα τα προϊόντα της Kypwell είναι απαλλαγμένα από parabens, SLS, ορυκτά έλαια, GMOs, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρώματα, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά, χωρίς βλαβερά συστατικά κάθε είδους.

14 2

Η νέα πλέον συσκευασία της Kypwell αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής αποστολής της, καθώς στοχεύει στην εκπαίδευση για σωστή ανακύκλωση και στην επαναχρησιμοποίηση προϊόντων και συσκευασιών. Αυτός είναι και ο σκοπός της νέας συσκευασίας προϊόντων, η οποία μπορεί όχι μόνο να ανακυκλωθεί αλλά και να επαναχρησιμοποιηθεί ως δοχείο ή ως γλαστράκι για φύτευση. Η Kypwell κατάφερε να μειώσει περαιτέρω τη χρήση χαρτιού αντικαθιστώντας τα φυλλάδια οδηγιών με QR code για πρόσθετες πληροφορίες, ενώ για τις ετικέτες της, η Kypwell χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο χαρτί υψηλής ποιότητας που παράγεται από 100% ανακυκλώσιμες ίνες. Το brand στοχεύει σε «zero waste policy» όπως και στην προώθηση ενός καθαρού περιβάλλοντος καθώς και άλλων πρωτοβουλιών που αφορούν την ευεξία. Καθόλου τυχαίο δεν αποτελεί το γεγονός ότι για αυτό το λόγο βραβεύτηκε πέρσι με το Best Eco Package Award 2020 από την Αμερική αλλά και την Ευρώπη.

15 1

TO ΣΤΟΥΝΤΙΟ  ΕΥΕΞΙΑΣ

H Kypwell λάνσαρε επίσης πρώτη την κορυφαία υπηρεσία ευεξίας και αντιγήρανσης, Face Μassage, σε ένα χώρο μοναδικό το Face Wellness Studio που έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας βιοφιλικές αρχές που θα φέρουν τους επισκέπτες του κοντά στη φύση, βοηθώντας το να έρθει σε αρμονία με τον εαυτό του και να αποκτήσει μια καλύτερη συνείδηση του περιβάλλοντός του.

Το Face Massage είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση στη σύγχρονη προσέγγιση της ομορφιάς, που έχει ως στόχο να αποφύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης, με μια πολύ απλή μέθοδο. Τονώνοντας τους μύες μέσα και γύρω από το πρόσωπο, διατηρoύμε έτσι, μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Με αυτό το σκεπτικό, η Kypwell λάνσαρε το πρώτο Face Wellness Studio, το οποίο στεγάζεται στο χώρο της στη Λεμεσό (Οlympic Residence) αλλά και στο πρώτο στούντιο της στη Μόσχα, που άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα, φέρνοντας σε επαφή τους επισκέπτες του με τα ωφελήματα και την ομορφιά της φύσης της Μεσογείου. Πλέον το Face Massage είναι πολύ δημοφιλής στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

16 1

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Kypwell έλαβε συνολικά 19 διεθνή βραβεία (ανάμεσά τους το Best Day Spa in Europe 2020, Beautyworld Middle East award Finalist for Natural Beauty Product of the Year 2020, to Blue Beauty award for Packaging Innovation 2020, κ.ά.). Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες βρίσκονται σε περίοπτα σημεία πώλησης και φημισμένα Spa στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο προωθείται η Κύπρος και ο φυσικός της πλούτος, σε όλο τον κόσμο και αυτό της επιτρέπει να τοποθετεί τον πήχη ακόμα πιο ψηλά θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον! Η Kypwell λοιπόν κλείνει τα 5 της χρόνια και δικαιούται να γιορτάζει την επιτυχημένη διαδρομή της!

Μάθε περισσότερα στο https://kypwell.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS