BEAUTYLa Mer: Μία νέα πολυτελής φροντίδα για τη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας

La Mer: Μία νέα πολυτελής φροντίδα για τη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας

Η απόλυτη συλλογή  της La Mer που υπερβαίνει το χρόνο, εμπλουτίζεται τώρα με το νέο πολυτελές  Concentrated Night Balm, ένα προϊόν σχεδιασμένο για να μεταμορφώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση που διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, παρέχει επουλωτική ενυδάτωση και αναδόμηση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης της.

H συλλογή Genaissance de la Mer δημιουργήθηκε όταν ένας επιστήμονας στα Max Huber Research Labs ανακάλυψε τη δημιουργία κρυστάλλων μέσα σε ένα δοχείο του Miracle Broth. Χρειάστηκαν αναρίθμητα πειράματα μέχρι να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό φαινόμενο, περιλαμβάνοντας σε μεγάλη ποσότητα αυθεντικούς, αψεγάδιαστους κρυστάλλους, οι οποίοι κράτησαν την υπόσχεση να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Μετά από χρόνια, γεννήθηκε η θρυλική Genaissance de la Mer.

HOW TO:

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, λοιπόν χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα με το απλικατέρ σε σχήμα φεγγαριού. Με τις άκρες των δαχτύλων σου προχώρησε σε μασάζ ανοδικών κινήσεων, επιτρέποντας στο balm να εισχωρήσει απαλά μέσα στην επιδερμίδα. Παράλληλα, αναδεικνύεται πιο σφριγηλή, το φράγμα της ενδυναμώνεται, ενώ οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι πόροι και τα σημάδια του χρόνου λειαίνονται δημιουργώντας μια μεταμόρφωση ενάντια στο χρόνο, όσο κοιμάσαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS