BEAUTYΛάμψη στο πρόσωπο όλο το χρόνο;

Λάμψη στο πρόσωπο όλο το χρόνο;

Για να μην δείχνει η επιδερμίδα σου χλωμή και άτονη τον χειμώνα, υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να προσδώσουν λάμψη και φώς στο δέρμα. Ποια είναι αυτά; Τα Highlighter, τα bronzer αλλά και οι πούδρες λάμψης. Με σωστή εφαρμογή αναδεικνύουν την υγιή όψη της επιδερμίδας σου.

ΤΟ HIGHLIGHTER

Διαλέγουμε το σωστό highlighter ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Αν έχουμε ξηρή, χρησιμοποιούμε μια κρεμώδη ή υγρή σύσταση, ενώ αν έχουμε λιπαρή, επιλέγουμε μια πούδρα, σε σκόνη ή compact.Το απλώνουμε σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, εκεί που αντανακλάει το φως και δίνει στην όψη μας λάμψη υγείας: δηλαδή το ψηλότερο σημείο του τόξου των φρυδιών, το κόκαλο των φρυδιών, το ανώτερο σημείο των ζυγωματικών. Αποφεύγουμε την εξωτερική περιοχή των ματιών, το κόκαλο της μύτης και το κέντρο του άνω χείλους.

 

 

Υγρό highlighter Giorgio Armani
TOUCHE ÉCLAT SHIMMER STICK, YSL

ΠΟΥΔΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ

Μία illuminating πούδρα προορίζεται για να αναδείξει τη φυσική κατατομή του προσώπου, δημιουργώντας ένα πέπλο λάμψης σε όλο το δέρμα. Δεν προσφέρει ούτε χρώμα, ούτε κάλυψη. Επίλεξε μια με ήπια λάμψη, ανάλαφρη για να δώσει φυσικότητα. Αν θες πιο έντονο αποτέλεσμα ψέκασε το πινέλο με το οποίο θα την εφαρμόσεις με ένα mist προσώπου.

DUO BRONZE ET LUMIÈRE in Clair και DUO BRONZE ET LUMIÈRE in Medium, Chanel

 

DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 Glitz

TO BRONZER

Προτίμησε μία που να έχει και ιριδίζουσα υφή και την εφαρμόζεις με χοντρό πινέλο. Οι μπρονζέ πούδρες μιμούνται το χρώμα που δίνει ο ήλιος στην επιδερμίδα, έτσι για να είμαστε σίγουρες ότι θα αποφύγουμε την υπερβολή επιλέγουμε μία σε ανοικτή απόχρωση.

ΜΠΡΟΝΖΕ ΠΟΥΔΡΑ ΛΑΜΨΗΣ TERRACOTTA LIGHT, GUERLAIN

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS