BEAUTYLancôme x Mert & Marcus: Μία συλλογή διαφορετική

Lancôme x Mert & Marcus: Μία συλλογή διαφορετική

Οι διάσημοι φωτογράφοι Mert & Marcus υπογράφουν για λογαριασμό της Lancôme μια capsule συλλογή μακιγιάζ, που ερμηνεύει με χρώματα την αντισυμβατική τους αισθητική και σας μεταμορφώνει μαγικά στη γυναίκα που θα θέλατε να είστε.

Eδώ και δύο δεκαετίες το τολµηρό φωτογραφικό δίδυµο Mert Alas & Marcus Piggott υπογράφουν εντυπωσιακά fashion editorials µε A-list celebrities και top models, όπως η Madonna, η Rihanna, η Gisele, η Kate Moss, η Naomi Campbell και πολλές άλλες. Φέτος αφήνουν το στίγµα τους και στο χώρο της οµορφιάς, προχωρώντας σε µια φιλόδοξη συνεργασία µε τη Lancôme για µια capsule συλλογή µακιγιάζ και αποκαλύπτοντας µέσα από τον φακό τους τις δύο πλευρές της σύγχρονης γυναίκας: το πρωί σοφιστικέ και κοµψή, το βράδυ λαµπερή και προκλητική, χάρη στις ξεχωριστές υφές και τις πρωτοποριακές συνθέσεις. «Ποτέ δεν µας ενδιέφερε η οµορφιά στην αυθεντική της µορφή. Κατά κάποιον τρόπο, αυτό που µας συνεπαίρνει τα τελευταία 26 χρόνια είναι να δηµιουργούµε χαρακτήρες παίζοντας µε το φως, το µακιγιάζ και τις ιστορίες που εµπνεόµαστε. Αυτό ακριβώς προσπαθήσαµε να επιτύχουµε και µε τη συγκεκριµένη συνεργασία», επισηµαίνουν.

Πρόκειται για µια αντισυµβατική συλλογή µε «ηλεκτρικές» αποχρώσεις, διαφορετική απ’ ό,τι έχουµε συνηθίσει. Σε αυτήν ξεχωρίζουν δύο kits, ένα για τα µάτια και ένα για τα χείλη: το Eyes Cold as Ice Kit περιλαµβάνει υγρή σκιά, topper σταθεροποίησης, βλεφαρίδες για µέγιστο µήκος και όγκο και τη Monsieur Big Waterproof Mascara σε δύο αποχρώσεις (Νο 01 Green & No 02 Blue). Το Flaming Lips Lip Kit περιέχει το κραγιόν Duo Color Lipstick και το L’Absolu Gloss, που ντύνουν απαλά τα χείλη προσφέροντας λαµπερό φινίρισµα, ενώ µπορούν να φορεθούν και συνδυαστικά. Ξεχωριστή είναι και η πρωτοποριακή µατ/γκλίτερ σύνθεση της σκιάς Transforming Liquid Eye-shadow, η οποία µεταµορφώνει το βλέµµα, ενώ η ανατρεπτική After Dark Eyeshadow Palette επαναπροσδιορίζει το µακιγιάζ των µατιών χάρη στις περλέ, µατ και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Η συλλογή ολοκληρώνεται από το Teint Idole Ultra Duo Stick, highlighter και blur µαζί, που αιχµαλωτίζει το φως και χαρίζει άµεση λάµψη, και το κραγιόν L’Absolu Rouge στις τρεις εµβληµατικές αποχρώσεις της Lancôme (Νο 359 Sheer, No 198 Matte και No 189 Matte), µε µατ έως διάφανο τελείωµα για πολυδιάστατο αποτέλεσµα.

Ελπίζουμε να έχουμε και εμείς την ευκαιρία να δούμε απο κοντά τη συλλογή αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS