BEAUTYLash Idôle: Η μάσκαρα της Lancôme κατευθείαν από το μέλλον

Lash Idôle: Η μάσκαρα της Lancôme κατευθείαν από το μέλλον

Η στιγμή που περίμενες έχει φτάσει! Οι βλεφαρίδες των ονείρων σου τώρα μπορείς να τις αποκτήσεις με τη νέα      mascara Lash Idôle της Lancôme. Μια νέα μάσκαρα που αποτελεί το ντεμπούτο στο μακιγιάζ του Idôle, του αγαπημένου αρώματος και συμβόλου μιας σύγχρονης και πολλά υποσχόμενης γενιάς τολμηρών και ανεξάρτητων γυναικών.

Ποια η διαφορά της;

Ενσωματώνοντας δεκαετίες έρευνας και καινοτομίας σε μία πανίσχυρη και υπερσύγχρονη φόρμουλα, η Lash Idôle εξασφαλίζει στη στιγμή μέγιστο όγκο, εξαιρετική ανόρθωση και αέρινη αίσθηση σε κάθε βλεφαρίδα, χάρη στο νέο πρωτοποριακό βουρτσάκι που συνδυάζεται με τη νέα επαναστατική σύνθεση της Lancôme, ενώ εξασφαλίζει αποτέλεσμα που διαρκεί έως 24 ώρες. Όπως συνήθως όμως, η Lancôme δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Αυτή η μάσκαρα, που δεν δημιουργεί κόμπους, υπόσχεται να ανταγωνιστεί τα αποτελέσματα των extensions βλεφαρίδων.

Τι κάνει το μαγικό της βουρτσάκι;

Για πρώτη φορά στη Lancôme, η Lash Idôle επιδεικνύει μια επαναστατική καινοτομία στο βουρτσάκι και τη σχεδίασή του. Το πρωτοποριακό βουρτσάκι Arch Curved™ είναι εξοπλισμένο με 360 μικροτρίχες σε 250 διαφορετικά μεγέθη, για να βάφει κάθε βλεφαρίδα. Χάρη στο καμπύλο, τοξοειδές σχήμα, εφαρμόζει τέλεια στις βλεφαρίδες, για να στοχεύει, να ανορθώνει και να δίνει όγκο ακόμα και στις μικρότερες βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι ανορθωμένες και πληθωρικές βλεφαρίδες που ξεδιπλώνονται σαν βεντάλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS