BEAUTYLilac Eyes hues: Η λιλά/μοβ σκιά γράφει τέλεια σε όλα τα μάτια

Lilac Eyes hues: Η λιλά/μοβ σκιά γράφει τέλεια σε όλα τα μάτια

Θέλεις να πειραματιστείς με το μακιγιάζ των ματιών σου; Έφτασε η στιγμή καθώς μπαίνουμε δειλά δειλά στο φθινόπωρο να αντικαταστήσεις  τις γήινες ή πιο σκούρες κλασικές μαύρες- καφέ σκιές- στο μακιγιάζ των ματιών σου, με πιο ανοιχτές, όπως μοβ λιλά.

Το καλό με την μοβ-λιλά σκιά ως απόχρωση είναι πως ταιριάζει σε όλες τα χρώματα ματιών. Είναι από τις λίγες αποχρώσεις που αναδεικνύουν και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τώρα, το ποια συγκεκριμένη απόχρωση του μοβ κολακεύει περισσότερο μία γυναίκα εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας της. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα της, τόσο πιο ανοιχτή μοβ απόχρωση θα πρέπει να επιλέξει προκειμένου να δείχνει κολακευτική.

Τι πρέπει να προσέξεις με τη μοβ σκιά;

Αυτό που πρέπει να προσέξει μία γυναίκα που θα επιλέξει τη μοβ σκιά στο μακιγιάζ της, είναι να καλύψει πολύ καλά τους μαύρους κύκλους που τυχόν μπορεί να έχει. Κι αυτό γιατί, το μοβ ως απόχρωση τους τονίζει αρκετά. Ανάλογα με την περίσταση, το outfit και το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει μία γυναίκα στο look της, μπορεί να την υιοθετήσει δημιουργώντας ένα πιο διακριτικό ή πιο λαμπερό beauty look. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να τη συνδυάσει τέλεια με ένα nude κραγιόν ή ένα διακριτικό διάφανο gloss στα χείλη της, ενώ στη δεύτερη με ένα κόκκινο κραγιόν προκειμένου να πετύχει ένα πιο retro-glam αποτέλεσμα

Extra Tip #1: Για να μείνει σκιά σταθερή στα μάτια σου όλη το βράδυ, μπορείς είτε να επιλέξεις μία κρεμώδη σκιά σε μωβ απόχρωση, είτε να βάλεις κάτω από τη σκιά ένα primer ματιών.

Extra Tip #2: Αν θέλεις να πετύχεις ένα πιο διακριτικό look όπως αυτό που πετύχαμε εμείς, δίνοντας έμφαση μόνο στα μάτια, τόνισε τα μάτια σου με μερικές στρώσεις μάσκαρα και απόφυγε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner.

Μην ξεχνάς να περιποιηθείς τα φρύδια σου!

All About Shadow Single Bubble Bath CLINIQUE
Makeup Studio Matt Eyeshadow Marsala DIEGO DALLA PALMA
Essentialist Eye Palette Hanatsubaki Street Nightlife 06 SHISEIDO
Les Phyto-Ombres 22 Matte Grape SISLEY
Naked Ultraviolet Eyeshadow Palette, URBAN DECAY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS