Limited edition gift sets: Θα φέρουν το άρωμα των Χριστουγέννων στην καθημερινότητά σου

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνεις κάθε μέρα των γιορτών μοναδική και συναρπαστική, από την ανακάλυψη ενός παλιού ή νέου αγαπημένου προϊόντος ομορφιάς. Κορυφαίοι οίκοι και brands έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους να σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, δημιουργώντας τα πιο όμορφα εορταστικά gift boxes. Μέσα τους κλείνουν ένα από τα best sellers κάθε beauty brand που υπόσχεται να χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, κάνοντας την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα πραγματικά αξέχαστη.

Φέτος περισσότερο από ποτέ, τα εορταστικά σετ, αποτελούν την καλύτερη ιδέα για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, αφού ακόμα και πριν τα ανοίξουν, τόσο οι γιορτινές συσκευασίες, όσο και η ευωδιά τους που θα ξεχειλίζει θα μπορέσει να τους φτιάξει εύκολα τη διάθεση και να τους γεμίσει με τη χαρά των γιορτών.

GREAT SKIN ANYWHERE, CLINIQUE

Το αγαπημένο σύστημα περιποίησης από την Clinique σε μεγάλη και travel συσκευασία. Το Set περιλαμβάνει: Liquid Facial Soap Mild 200ml, Clarifying Lotion 2 487ml Jumbo, Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ 125ml, Liquid Facial Soap Mild 30ml, Clarifying Lotion 2 60ml, & Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ 30ml

MERRY MOISTURE

Ενυδατωμένη επιδερμίδα και χείλη όλη την ημέρα με κορυφαία προϊόντα περιποίησης Clinique. Το Set περιλαμβάνει τηνMoisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 30ml και το Chubby Stick Lip Colour Balm 1.2g, Απόχρωση: Mega Melon

DOUBLE SERUM & SUPER RESTORATIVE VALUE PACK, CLARINS

Ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου από την Clarins που περιλαμβάνει τον Ορό εντατικής αντιγήρανσης, Double Serum 30 ml την πιο πλήρη περιποίηση αναδόμησης για γυναίκες 50+ Super Restorative Day AST 15ml και την Super Restorative Night AST 15ml για αναδόμηση τη νύχτα. 

MY CLARINS VALUE PACK, CLARINS


Ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου από την Clarins ιδανικό για νεανικές επιδερμίδες! Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη υγείας στην επιδερμίδα. Συμπεριλαμβάνει την RE-BOOST Hydrating Cream 50ml, το RE-FRESH Hydrating Beauty Mist 100ml, το RE-MOVE Purifying Cleansing Gel 30ml, τη RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask 15ml.

GUERLAIN, MON GUERLAIN EAU DE PARFUM CHRISTMAS SET

Το άρωμα Mon Guerlain Eau de Parfum αποτελεί ένα αόρατο ανεξίτηλο τατουάζ για όποια γυναίκα το φορά.Περιλαμβάνει το άρωμα Mon Guerlain 50ml, το Mon Guerlain Eau de Parfum 10 ml και την Body Lotion.

GUERLAIN, L’HOMME IDEAL EAU DE PARFUM CHRISTMAS SET


Ο ιδανικός άνδρας είναι μύθος αλλά το άρωμα του είναι πραγματικότητα. Το σετ περιλαμβάνει ΕDT 100ml, 10ml L’Homme Idéal Eau de Toilette και 75ml Shower Gel.

GIVENCHY, L’INTERDIT EAU DE PARFUM CHRISTMAS SET

Το άρωμα Givency L’Interdit, είναι ένα αφιέρωμα στην τολμηρή θηλυκότητα. To set περιλαμβάνει L’ Ιnterdit EDP 50ml και Body Lotion 75ml.

GIVENCHY, GENTLEMAN EAU DE TOILETTE CHRISTMAS SET


Για τον άνδρα που τολμά να είναι ευγενικός, ένας άνθρωπος με ένα νέο όραμα στυλ. Το σετ περιλαμβάνει το Eau De Toilette 50ml και το Shower Gel 75ml

KENZO, FLOWER BY KENZO CHRISTMAS SET

Το σετ περιλαμβάνει Άρωμα Flower by Kenzo EDP 50ml + Λοσιόν σώματος 75ml + Κρέμα Χεριών 20ml, KENZO.

KENZO, KENZO HOMME CHRISTMAS SET


Ο άνδρας που επιλέγει το παίρνει ενέργεια από τη δύναμη τα στοιχεία τη φύσης. Το σετ περιλαμβάνει το KENZO HOMME Eau de Toilette 100 ml και ένα Eau de Toilette 30 ml

LUMIERE MARINE, THALGO

Το σετ περιλαμβάνει την κρέμα λεύκανσης Brightening Cream 50, τον ορό Brightening Correcting Serum 30 ml και το Targeted Dark Spot Corrector 10 ml.

MERVEILLE ARCTIQUE THALGO

Πολυτελής εμπειρία spa στο σπίτι. Το σετ περιλαμβάνει το Milky Moisturizing Gel 200 ml και το Salt Flake Scrub 270g.

THE SOOTHING HYDRATION COLLECTION, LA MER

Τα προϊόντα που αναπληρώνουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιλαμβάνει το The Concentrate 15ml, The Eye Concentrate 5ml, The Lip Balm 9g, και την Crème de la Mer 30 ml.

THE REVITALIZING HYDRATION COLLECTION

Ενισχύστε το δέρμα σας αυτή τη σεζόν με το εν λόγω τελετουργικό αναζωογόνησης. Το σετ περιλαμβάνει τα The Cleansing Foam 30ml, The hydrating Serum 30ml, και την Crème de la Mer 30ml