ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYLips Day: Ο οίκος Dior γιορτάζει με το πιο εμβληματικό προϊόν του...

Lips Day: Ο οίκος Dior γιορτάζει με το πιο εμβληματικό προϊόν του γυναικείου νεσεσέρ

Χθες 29 Ιουλίου, ήταν η Παγκόσμια Μέρα κραγιόν. Το κραγιόν είναι το σύμβολο ομορφιάς για τις περισσότερες γυναίκες. Αποτελεί το προϊόν που δεν αποχωρίζονται ποτέ ενώ κάποιες αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν για τη βιομηχανία της μόδας με τις επιλογές τους. Ποια άλλωστε δε ζήλεψε τα λαμπερά κόκκινα χείλη της Marilyn Monroe και ποια δεν αναζήτησε τα υπέροχα ροδαλά χείλη της Audrey Hepburn

Από τότε που ο Christian Dior δημιούργησε τον Οίκο Μόδας το 1946, είχε ονειρευτεί μία νέα θηλυκότητα, μία θηλυκότητα ολοκληρωμένη που δεν θα της έλειπε τίποτα. Σήμερα, μέσα από τα φορέματα έως τα αξεσουάρ, από τα αρώματα έως τα κραγιόν, αλλά και μέσα από τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, ο οίκος Dior αναδεικνύει την ομορφιά των γυναικών και τους προσφέρει λάμψη και μόδα.

O Dior το γιόρτασε με τα iconic κραγιόν του:

#1 Το απόλυτο must-have των makeup artist, το Dior Addict Lip Maximizer είναι το πρώτο γκλος της σειράς Dior backstage για χείλη που δείχνουν σαρκώδη , προσφέροντας απαλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα, καθώς και άμεσο όγκο με διάρκεια.

#2 Το Dior Addict Lip Glow είναι το must-have από τη σειρά Dior Backstage που ενισχύει τα χείλη και αναδεικνύει το φυσικό τους χρώμα. Το πρώτο universal balm από τον οίκο Dior δρα στη μοναδική χημεία των χειλιών κάθε γυναίκας χαρίζοντάς τους μια πινελιά φυσικού ροζ που ταιριάζει στον τόνο κάθε επιδερμίδας. Σαν να ξαναζωντάνεψαν από μόνα τους, τα χείλη είναι φρέσκα, γεμάτα και ακτινοβόλα.

#3 Tο Dior Addict Lip Tattoo δρα σαν ελαφρώς χρωματισμένο μελάνι για τα χείλη, προσφέροντας χρώμα σε γυμνά χείλη για άνεση, 10ωρη σταθερότητα και αποτέλεσμα που δεν μεταφέρεται. Η τεχνολογία χρώματος του Dior συνδύασε κηλίδες και χρωστικές για να δημιουργήσει μια υπέροχη ποικιλία φυσικών, σταθερών αποχρώσεων από μπεζ σε χρώμα του βατόμουρου και έως ζωηρά κοραλλί. Το χρώμα γίνεται ένα με το δέρμα κολακεύοντας τον τόνο των χειλιών και αφήνοντας μια ανάλαφρη, άνετη αίσθηση γυμνού δέρματος. Ανθεκτικό στα φιλιά, χωρίς αίσθηση μακιγιάζ με τη σταθερότητα ενός εφήμερου τατουάζ. Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior και δημιουργός του Dior Addict Lip Tattoo, πιστεύει ότι αυτή η αυθεντική προσέγγιση στο χρώμα των χειλιών θα μπορούσε να μεταμορφώσει τις συνήθειες μακιγιάζ μιας γενιάς που λατρεύει το φυσικό, ξέγνοιαστο αποτέλεσμα.

#4 Tο Dior Addict Stellar Shine είναι ένα κραγιόν λάμψης επόμενης γενιάς που προσφέρει 8ωρη απαράμιλλη γυαλάδα στα χείλη. Το balm γλιστράει αισθητηριακά και γίνεται αμέσως ένα με τα χείλη προσφέροντάς τους λάμψη με διάφανο, ζωηρό χρώμα. Η σύνθεση περιποίησης χειλιών διαθέτει μια λεπτή μεμβράνη με αλόη βέρα για 24ωρη ενυδάτωση  και άνεση με διάρκεια, τυλιγμένη στην εθιστική γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας μόσχων. Ημέρα με την ημέρα, τα χείλη είναι πιο απαλά, πιο ελαστικά και πιο ενυδατωμένα.

Τελική πινελιά: η εμβληματική θήκη με το σχέδιο του Dior Addict Stellar Shine φέρει το λογότυπο Dior σε ροζ χρώμα, το πιο χαρακτηριστικό του Οίκου Dior.

Έχεις καλύτερο να προτείνεις;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS