BEAUTYLiquid Gold: Πώς να εφαρμόσεις τις υγρές σκιές (plus τι να βάλεις...

Liquid Gold: Πώς να εφαρμόσεις τις υγρές σκιές (plus τι να βάλεις στο νεσεσέρ σου)

Οι υγρές σκιές είναι ένα απαραίτητο προϊόν για το νεσεσέρ σου καθώς απλώνονται εύκολα και χαρίζουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από ό,τι οι κλασικές σκιές.

Είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ των ματιών: οι υγρές σκιές ματιών είναι πλούσιες σε pigments και κυκλοφορούν σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων αλλά και σε διαφορετικά φινιρίσματα από glitter και μεταλλικά μέχρι περλέ και ματ. Η διαφορά τους σε σχέση με τις σκιές σε σκόνη είναι ότι η φόρμουλά τους είναι περισσότερο σταθερή και συνήθως με πιο πυκνές χρωστικές ενώ ένα έξτρα προσόν τους είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως eyeliner για ένα smudge ή smoky eye αποτέλεσμα.

Adobestock 312091885

Πώς θα εφαρμόσεις σωστά την υγρή σκιά ματιών

#1 Ανακίνησε το tube της για να εξασφαλίσεις πως η σύνθεσή της θα αναμιχθεί καλά και δεν θα «τρέχει» κατά την εφαρμογή

#2 Άπλωσε την υγρή σκιά ματιών χρησιμοποιώντας το ειδικό απλικατέρ της συσκευασίας της. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα συνθετικό πινέλο ή ακόμα και το δάχτυλό σου. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα και, αν θέλεις μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα, συνέχισε με περισσότερα layers μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

#3 Με ένα καθαρό, fluffy πινέλο δούλεψε το προϊόν στην εσωτερική γωνία, την κόγχη και την εξωτερική γωνία των ματιών ώστε να κάνεις τέλειο blending.

Tamarawilliams 275767181475564325783013635332590749089792n

#4 Αν σκοπεύεις να απλώσεις περισσότερες από μία στρώσεις υγρής σκιάς στα μάτια, μην περιμένεις να στεγνώσει η προηγούμενη για να περάσεις την επόμενη- το blending είναι πιο εύκολο όσο η φόρμουλα είναι ακόμα υγρή.

#5 Για να φωτίσεις το βλέμμα, εφάρμοσε ελάχιστη ανοιχτόχρωμη υγρή σκιά (λευκή ή ροδακινί) στην εσωτερική γωνία των ματιών

#6 Πολλοί makeup artists αξιοποιούν τις υγρές σκιές ματιών που έχουν στο βαλιτσάκι τους και ως eyeliner. Αν θέλεις και εσύ να το δοκιμάσεις, «βούτηξε» ένα καθαρό πινέλο eyeliner στην υγρή σκιά και εφάρμοσε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου, στο στυλ που προτιμάς.

1 6
Full Matte Shadow 06 Rebel Blu του YSL
2 1
Waterproof Crème Color – Jet της Anastasia Beverly Hills
3 6
Liquid Metallic Eye Shadow της Erre Due
4 8
Για περισσότερη ένταση, μια σταγόνα νερού προσφέρει φυσικό μεταλλικό look, Luxe Eye Shadow Gilded Rose της Bobbi Brown
5 6
Eye Tint Liquid Eyeshadow του Armani.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS