ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYLoose Powder: Το προϊόν που δίνει ελευθερία στις κινήσεις σου

Loose Powder: Το προϊόν που δίνει ελευθερία στις κινήσεις σου

Αν ασχολείσαι με το μακιγιάζ και ονειρεύεσαι ένα τέλειο beauty look, τότε δεν γίνεται να μην γνωρίζεις, πως το απαραίτητο προϊόν είναι η loose πούδρα, ιδιαίτερα για τις γυναίκες που έχουν λιπαρό δέρμα.

Σε αντίθεση με την κλασική πούδρα, που μπορεί να «καθίσει» στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να τονίσει τις ατέλειες του προσώπου κι έτσι να προσθέσει χρόνια στην εμφάνιση, η loose εκδοχή έχει πιο «ελαφριά και μικρά» σωματίδια, τα οποία δεν βαραίνουν την επιδερμίδα.

Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται πάνω από το foundation για να του χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα, ενώ βελτιώνει την χρωματική ομοιομορφία στο πρόσωπο και δίνει φυσικό ματ αποτέλεσμα, για μια άκρως φωτογραφίσιμη επιδερμίδα.

Sheer Finish Loose Powder

BOBBI BROWN

Η πούδρα Sheer Finish Loose Powder στην απόχρωση Pale Yellow έχει μεγάλη διάρκεια που σταθεροποιεί και τελειοποιεί το Foundation για ένα λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες ή για όσους αναζητούν μια ανάλαφρη αίσθηση. Κάθε πούδρα διαθέτει την μοναδική κίτρινη βάση της Bobbi Brown ενώ παράλληλα η βιταμίνη Ε δημιουργεί το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Mineral Loose Powder

CLARINS

Πούδρα σε «ελεύθερη μορφή». Μία ανάλαφρη σκόνη για βελούδινη και ματ επιδερμίδα. Σταθεροποιεί και δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ. Γυναίκες που θέλουν διάφανο τελείωμα.

Synchro Skin Invisible Powder Radiant, SHISEIDO

Αυτή η πολύ λεπτή πούδρα μειώνει την εμφάνιση των πόρων, για πιο απαλή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Λειτουργεί σαν φίλτρο απέναντι στις ατέλειες και στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Κολακεύει όλους τους τύπους επιδερμίδας χωρίς να αφήνει λευκό φίλτρο.

Phyto Poudre Libre

SISLEY

Αέρινη πούδρα εξαιρετικά λεπτή και απαλή σαν πέπλο. Δημιουργεί ένα φιλμ που τελειοποιεί, φωτείζει και ολοκληρώνει το μακιγιάζ. Γλυστράει στο πρόσωπο προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS